fbpx

Aatokset Aatoksen takana

Aatos tiimi

Ajatus eli aatos.
Se on kaiken tekemisemme takana.

Ajattelemme ihania makuja, hymyjä ja ilon hetkiä.
Ajattelemme taidetta, musiikkia ja kultuuria.
Ajattelemme kokonaisvaltaista hyvinvointia, ekologisia ja eettisiä valintoja.
Ajattelemme hetkiä yhdessä perheen ja ystävien kanssa.
Ajattelemme yhteisöllisyyttä ja tiimityötä.

Ajattelemme sinua.

Vuodesta 2018

Yhtä perhettä

aatos counter

Aatos tiimi

Aito ja välittävä asiakaspalvelu lähtee suoraan sydämestä ja rakkaudesta siihen mitä teemme. Lämpöistä tunnelmaa, kohtaamisia, juttutuokioita ja kiireettömiä hetkiä arjen keskelle.

Herkullisia makuja ja iloisia hymyjä, joka päivä!

Aatos Caféssa tarjoamme käsintehtyjä kahvilaherkkuja, aamiaista, lounasta, tuorepuristettuja mehuja ja smoothieta, laadukasta kahvia ja teetä, luomuviinejä ja pienpanimo-oluita sekä virvokkeita Porvoon paikallisilta pienyrittäjiltä.

Ainutlaatuinen tila ja tunnelma

Aatos on enemmän kuin kahvila. Olemme osa ainutlaatuista yrittäjien, luovien alojen ja kulttuuritoimijoiden yhteisöä.

Tarjoamme tilat ja räätälöidyt tarjoilut kaikenlaisiin tilaisuuksiin bisneslounaista kokouksiin ja konsertteihin, joogatunneista luentotilaisuuksiin, juhliin ja babyshowereihin.

Omistajat esittäytyvät

Päivi, Niko & Antti

Päivi vastaa Aatoksen päivittäisestä toiminnasta ja häärää vuoroin keittiössä, kahvilasalissa ja toimistossa. Tämä porvoolaistunut oululaistyttö rakastaa hyvää ruokaa, musiikkia ja laulamista. Päivi on työskennellyt useissa Porvoon tasokkaista ravintoloista, ja elää päivittäisistä kohtaamisista, juttutuokioista ja hymyistä.

Niko on yksi suomen parhaita kokkeja, mutta omien sanojensa mukaan tekee mieluiten kaikkea muuta, kuin laittaa ruokaa. Hän on innovaattori, excel-mestari ja ravintola-alan moniosaaja. Vapaa-ajallaan hänet löytää useimmiten lenkkipolulta treenaamasta seuraavaa maratoonia varten.

Antti on porvoolainen monitoimiyrittäjä ja aktiivinen toimija Porvoon urheilu- ja kulttuurikentillä. Luotettava taustavoima, jolta löytyy ratkaisu ongelmaan kuin ongelmaan. Monessa mukana oleva kolmen tyttären kiireinen isä toivoo toisinaan, että vuorokauteen saisi taiottua muutamia lisätunteja, jotta ehtisi mukaan kaikkeen mahtavaan Porvoossa tapahtuvaan.

Aatos tiimi

Aatoksen päivittäisestä toiminnasta vastaa Päivin lisäksi pieni, mutta tärkeä joukko mahtavia persoonia, joista jokaisella on oma paikkansa tiimin jäsenenä. Näiden luottotyyppien kanssa jokainen työpäivä on ilo.

Anna
On Aatoksen lempeä äitihahmo. rauhallinen huolehtija ja superorganisoija. Annan käsissä syntyy kauneimmat cappuccinot. Kahden vilkkaan pienen pojan äidiltä ei mene sormi suuhun kiireenkään keskellä!

André
On oikea keittiön tehopakkaus, Aatoksen oma mestarileipuri, joka loihtii herkulliset leivonnaiset ja lounassalaatit sekä kehittelee jatkuvasti uusia reseptejä.
Hänet löytääkin usein keittiöstä jo aamukuudelta loihtimassa herkkuja.
Andre rakastaa luontoa ja eläimiä yli kaiken.

Peppi
Tämä Aatoksen uusin vahvistus omaa ihanan, tarttuvan naurun, iloisen asenteen ja loistavan huumorintajun. Kohtaamisia ja sosiaalisia tilanteita rakastava Peppi on nuoresta iästään huolimatta rohkea asiakaspalvelun ammattilainen.

Päivi Karjala
Andre at Aatos Cafe
Anna at Aatos Cafe
Peppi