fbpx

KESÄN PUISTOJOOGABRUNSSIT

Aatoksen supersuositut puistojoogabrunssit tulevat taas ja tehdään myös tänä vuonna yhteistyössä Shakta Joogakoulu Porvoon kanssa.
Joogatunti pidetään Porvoon keskuspuistossa Muumipuiston vieressä.
15.6., 20.7. ja 10.

Tunti sopii sekä vasta-alkajille että kokeneemmille joogeille lähtökohdista riippumatta, aiempaa joogakokemusta ei tarvita. Joogaharjoituksessa soljut asanasta toiseen rauhallisesti ja kehoasi kunnioittaen, ja näin ohjaat elimistöäsi rentoutukseen perustuvan liikkeen ja hengityksen avulla tasapainoiseen ja harmoniseen tilaan. Lempeä shaktajoogaharjoitus avaa kehon ja mielen, häätää stressin ja pitää huolta hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Joogatunnista seuraa virkeä, kirkas ja rentoutunut olo, joka pysyy. Aatoksen ihana brunssi nautitaan piknikhenkisesti ulkona joogatunnin jälkeen, hyvää energiaa pitkälle päivään!

Piknikbrunssi:
Vihersmoothie VEG, G
Tuorepuuro, banaania ja tuoreita marjoja VEG, G
Mozzarella-avokadocroissant L
Kahvia/teetä

Ota mukaan säänmukaiset rennot vaatteet, jotka eivät kiristä ja sopivat ulkojoogailuun. Ota mukaan oma joogamatto ja -huivi. Tarvittaessa saat myös lainaan maton ja huivin tunnin ajaksi. Joogatunti pidetään ulkona nurmikolla, joten halutessasi voit ottaa joogamaton alle suojaksi myös ison liinan/viltin. Jos sinulla on kysymyksiä joogasta, voit olla suoraan yhteydessä opettajaan Suviin suvi@shakta.fi, p. 040 152 7531.

Huonon sään sattuessa siirretään joogatunti ja brunssi mahdollisuuksien mukaan Aatos Cafén/Vanha123:n sisätiloihin.

Hinta: (sisältää joogatunnin ja brunssin) 35 €/hlö. Maksu etukäteen kahvilalle Kaivokatu 37 B joko paikan päällä, tilisiirrolla (FI31 5358 0620 4033 42) tai MobilePaylla, numerolla 19189. Laita kopio tai kuva kuitista Aatokseen sähköpostilla ja varaamme paikan sinulle!

Varaukset: aatos@aatoscafe.fi / p. 040 8373123

Ilmoitathan varauksen yhteydessä mahdolliset erikoisruokavaliot!
Tervetuloa!