fbpx

15may5:00 pm7:00 pmVille Juurikkala & Teemu SyrjäläAatos Cafén hyvinvointi-ilta

Event Details

Aatoksen hyvinvointi-illassa kulttuuritila Vanha123:ssa keskiviikkona 15.5. tapaat rockvalokuvaaja ja musiikkivideo-ohjaaja Ville Juurikkalan sekä hyvinvointivalmentaja ja mentori Teemu Syrjälän.

Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen tapahtumaan, jossa juhlitaan kahden merkittävän kirjan julkaisemista: Ville Juurikkalan “Irti – Hollywoodista Santiagon tielle” sekä Teemu Syrjälän “Paluu juurille – tunneyhteydessä luontoon”.

Ville Juurikkala on läpikäynyt monta takertumista ja irti päästämistä elämänsä aikana. Kirjassaan Ville kuvaa omia irti päästämisen kokemuksiaan, muun muassa alkoholin ja muiden päihteiden, työnteon, sokerin sekä läheisriippuvuuden osalta. Hänellä oli myös vaihe jolloin hän tavoitteli epäinhimillistä henkistä valaistumista mutta nykyisin tämä 44-vuotias luonnonlapsi elää inhimillisiä tarpeitaan arvostaen.

Teemu Syrjälän “Paluu juurille” puolestaan muistuttaa, miten luonto voi auttaa meitä kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Teos käsittelee hyvinvointia kokonaisvaltaisesti ja tarjoaa näkökulmia ja työkaluja siihen, miten elämää voi rakentaa luonnon avulla tasapainoisemmaksi ja inhimillisemmäksi sekä yksilönä että yhteisönä.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti, joten varaathan paikkasi etukäteen!

Kahvila on avoinna illan ajan.
Illan tarjouksena (KUN VARAAT TARJOILUT ENNAKKOON):
Vihermehu & feta-kasvispiirakka salaatilla (L, G) 10 €

Varaa paikkasi ja tarjoilut etukäteen:
aatos@aatoscafe.fi / p. 0408373123

Tule mukaan kuulemaan inspiroivia tarinoita ja juhlistamaan kanssamme upeita kirjajulkaisuja!

more

Time

(Wednesday) 5:00 pm - 7:00 pm(GMT+00:00)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *