fbpx

27may7:00 pm10:00 pmSärö Open MicRunoklubi

Event Details

Kaikille avoin open mic -runoklubi Porvoon Aatos Caféssa/Kulttuuritila Vanha123:ssa 27.5.

Kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistys Särö ry kutsuu kaikkia runoudesta ja spoken wordista kiinnostuneita tekstintekijöitä saapumaan Särö Open Mic -klubille Aatos Caféeseen/Vanha123:een (Kaivokatu 37 B) lauantaina 27.5. klo 19.00.
Yleisölle pääsymaksuttomassa tilaisuudessa kaikki ovat tervetulleita esittämään kieleen katsomatta omia runojaan viiden minuutin ajaksi.
Oman esiintymispaikkansa voi varmistaa lähettämällä ennakkoon sähköpostia otsikolla ”SÄRÖ OPEN MIC” osoitteeseen: harri.hertell@gmail.com Osallistujia pyydetään viestissä kertomaan myös esiintymisnimensä.

Särö Open Mic -klubin kutsuvierasesiintyjänä on tällä kertaa Aatos Ketvel. Ketvel on nuori laulaja-lauluntekijä-lavarunoilija, jonka levottomat lyriikat tanssahtelevat alas absurdiikan polkuja siinä sivussa sanailotellen. Hänen tuotantoaan määrittävät epäkaupallinen eetos, kotikutoinen estetiikka ja kyltymätön kokeilunhalu. Monimediaiseen taiteeseensa Ketvel ammentaa inspiraatiota sotkuista, kaikkeuksista, vadelmapensaista, hedelmistä ja niiden mädästä. Lavalla hän pyrkii performoimaan jonkinlaisen outolinnunpesän, linnunlaulunsa luodaten syvälle pään sisään ja sukupuolen tuolle puolen. Intensiivinen lavapreesens pitää kuulijan otteessaan Ketvelin rokatessa binääreitä karkuun riiminsä ulos äyskähdellen. Illan juontajana toimii tuttuun tapaan runoilija Harri Hertell.

Tapahtumaan voi tulla esiintymään myös ilman ennakkoilmoittautumista, mikäli esiintymisvuoroja on vielä tapahtumailtana jäljellä. (Aikaisemmissa klubi-illoissa on ollut jopa 20–30 avomikittelijää) Lämpimästi tervetuloa mukaan elävän runouden äärelle!
Tilaisuudessa on mahdollisuus suorittaa vapaaehtoinen pääsymaksu.

Lisätiedot ja haastattelut:
harri.hertell@gmail.com

Aatos Cafésta virvokkeet ja naposteltavat runoiltaan!

Särö ry

Julkaisee kirjallisuus- ja kulttuurilehti Säröä paperilla ja verkossa. Vuodesta 2006 alkaen ilmestynyt, laatupalkittu lehti on painottunut keskieurooppalaiseen kirjallisuuteen. Särö järjestää säännöllisesti kirjallisuustapahtumia, ja satunnaisesti myös kirjoittajakoulutusta. Särö ylläpitää taiteilija- ja tieteilijäresidenssiä Saksan itäreunalla Frankfurt an der Oderissa jonka lisäksi Särö pyörittää Särötär-pienkustantamoa, joka julkaisee noin yhden kirjan vuodessa.

Uuden Itämaan Kulttuurifoorumi

Porvoolainen kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistys Särö on omavaltaisesti nimennyt Uudenmaan historiallisen maakunnan itäisen, Porvoosta Kotkaan ulottuvan alueen Uudeksi Itämaaksi. Tällä alueella järjestetään vuosina 2022–2023 kulttuuritapahtumia, joissa yleisö ja taiteilijat pääsevät kasvokkaiseen yhteyteen taiteen ja keskustelun keinoin.
Uuden Itämaan kulttuurifoorumin nimeä kantava, elokuussa alkava tapahtumasarja toteutetaan yhteistyössä muiden itäisen Uudenmaan ja Kymenlaakson alueella toimivien kulttuuriyhteisöjen kanssa. Foorumin tarkoituksena on taiteen ja yhteiskunnallisen keskustelun keinoin saattaa yhteen toisistaan poikkeavia näkemyksiä ja edistää taiteen, erityisesti elävän kirjallisen kulttuurin saavutettavuutta.

more

Time

(Saturday) 7:00 pm - 10:00 pm(GMT+03:00)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *