fbpx

04feb7:00 pm9:00 pmTäyskäsiStand Up Show Porvoo

Event Details

Tervetuloa Vanha123 / Aatos Cafén Stand up iltaan 4.2.2023

Täyskäsi on neljän koomikon kollektiivi, joka keikoilla täydentyy vaihtuvalla vierailevalla koomikolla. Jokaisella esiintyjällä on oma tapansa katsoa maailmaa ja siksi tarjolla on monipuolinen esitys, jossa on kaikkea juuri sopivasti. Tässä pelissä koomikot laittavat all-in ja yleisölle jää tehtäväksi nauttia esityksestä. Tämä on nähtävä livenä ja tässä turnauksessa katsoja ei voi kuin voittaa

Albert Kajava on mm. tuttu Nelosen Stand Up! -ohjelmasta ja on Hämeenlinnan Tomaatteja! Tomaatteja! – festivaalin Kong Show – voittaja (2018) sekä Vuoden 2017 Stand Up Tulokas – kutsukilpailun finalisti. Albertin vetovoima perustuu hyvin kirjoitettuihin juttuihin ja “rentoon” läsnäoloon lavalla.

Sakke Korhonen on suorasanainen koomikko, jonka huumori on yllättävää, omaperäistä ja usein aivan älytöntä. Olet saattanut nähdä Saken televisiossa tai pullonpalautusautomaatilla.

Jonathan Lagerquist on Suomen köyhin suomenruotsalainen. Kela lopetti hänen psykoterapiansa tukemisen, joten nyt Jonathan puhuu ongelmistaan komiikkalavoilla.

Tiina Lintusessa yhdistyy kaikkea paheksuva keski-ikäinen kukkahattutäti ja housut kintuissa ostarilla keskisormea näyttävä lähiömuija. Tiinan jutut ovat hämmentävän hauskoja.

Tässä illassa jokerina toimii Bill Munsill. Bill jätti menestyvän mallinuran saavuttaakseen elinikäisen unelman olla kokoaikainen hulttio. Hän esiintyy englanniksi.

Lisätietoja:

Liput 10€ ennakkoon tai ovelta 12€.

Tapahtumaan myydään rajoitettu määrä lippuja.

Showtime 19.00. Ovet aukeavat 18.30.

Esityksen kesto taukoineen noin 2h

Esitys on K-18

Tiloissa anniskelua.

Videokuvaaminen tapahtumassa on kielletty.

more

Time

(Saturday) 7:00 pm - 9:00 pm(GMT+02:00)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *