fbpx

25mar7:00 pm10:00 pmSärö Open MicRunoklubi

Event Details

Kaikille avoin open mic -runoklubi Porvoon Aatos Caféssa/Kulttuuritila Vanha123:ssa 25.3.

Kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistys Särö ry. kutsuu kaikkia runoudesta ja spoken wordista kiinnostuneita tekstintekijöitä saapumaan Särö Open Mic -klubille Aatos Caféeseen/Vanha123:een (Kaivokatu 37 B) lauantaina 25.3. klo 19.00. Yleisölle pääsymaksuttomassa tilaisuudessa kaikki ovat tervetulleita esittämään kieleen katsomatta omia runojaan viiden minuutin ajaksi.

Oman esiintymispaikkansa voi varmistaa lähettämällä ennakkoon sähköpostia otsikolla ”SÄRÖ OPEN MIC” osoitteeseen: harri.hertell@gmail.com Osallistujia pyydetään viestissä kertomaan myös esiintymisnimensä. Kevään toinen Särö Open Mic -tilaisuus järjestetään 27.5., päivämäärä kannattaa jo laittaa ylös!

Särö Open Mic -klubin kutsuvierasesiintyjänä nähdään Juho Kuusi, joka runoilee lavalla ja paperilla. Hän on esiintynyt yli 10 vuotta niin pienissä kahviloissa kuin isommilla festareillakin, ja on kaksinkertainen poetry slamin suomenmestari ja Talent Suomi 2020 -finalisti. Esikoisrunokirja ”Piukkaan paikkaan lupa lyyä” (Enostone kustannus) julkaistiin 2020, ja parhaillaan hän työstää runoutta ja musiikkia sekoittelevaa levyä sekä toista runokirjaansa. Illan juontajana puolestaan toimii vuonna 2021 Uudenmaan taidepalkinnon saanut runoilija Harri Hertell.

Tapahtumaan voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista mikäli esiintymisvuoroja on vielä tapahtumailtana jäljellä. (Aikaisemmissa klubi-illoissa on ollut kummallakin kertaa lähes 30 avomikittelijää) Lämpimästi tervetuloa mukaan elävän runouden äärelle!

Tilaisuudessa on mahdollisuus suorittaa vapaaehtoinen pääsymaksu.

Aatos Cafésta virvokkeet ja naposteltavat runoiltaan.

Lisätiedot ja haastattelut:
harri.hertell@gmail.com

Särö ry

Julkaisee kirjallisuus- ja kulttuurilehti Säröä paperilla ja verkossa. Vuodesta 2006 alkaen ilmestynyt, laatupalkittu lehti on painottunut keskieurooppalaiseen kirjallisuuteen. Särö järjestää säännöllisesti kirjallisuustapahtumia, ja satunnaisesti myös kirjoittajakoulutusta. Särö ylläpitää taiteilija- ja tieteilijäresidenssiä Saksan itäreunalla Frankfurt an der Oderissa jonka lisäksi Särö pyörittää Särötär-pienkustantamoa, joka julkaisee noin yhden kirjan vuodessa.

Uuden Itämaan Kulttuurifoorumi

Porvoolainen kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistys Särö on omavaltaisesti nimennyt Uudenmaan historiallisen maakunnan itäisen, Porvoosta Kotkaan ulottuvan alueen Uudeksi Itämaaksi. Tällä alueella järjestetään kesän ja syksyn 2022 aikana kulttuuritapahtumia, joissa yleisö ja taiteilijat pääsevät kasvokkaiseen yhteyteen taiteen ja keskustelun keinoin.
Uuden Itämaan kulttuurifoorumin nimeä kantava, elokuussa alkava tapahtumasarja toteutetaan yhteistyössä muiden itäisen Uudenmaan ja Kymenlaakson alueella toimivien kulttuuriyhteisöjen kanssa. Foorumin tarkoituksena on taiteen ja yhteiskunnallisen keskustelun keinoin saattaa yhteen toisistaan poikkeavia näkemyksiä ja edistää taiteen, erityisesti elävän kirjallisen kulttuurin saavutettavuutta.

Juho Kuusi

Juho Kuusi runoilee lavalla ja paperilla. Hän on esiintynyt yli 10 vuotta niin pienissä kahviloissa kuin isommilla festareillakin, ja on kaksinkertainen poetry slamin suomenmestari ja Talent Suomi 2020 -finalisti. Esikoisrunokirja ”Piukkaan paikkaan lupa lyyä” (Enostone kustannus) julkaistiin 2020, ja parhaillaan hän työstää runoutta ja musiikkia sekoittelevaa levyä sekä toista runokirjaansa.

Harri Hertell

Harri Hertell on helsinkiläinen runoilija, spoken word –artisti, DJ ja kulttuurituottaja (AMK). Hertell on kirjoittanut seitsemän runoteosta, joista tuorein Tiedän sen olevan rakkautta (Enostone) julkaistiin keväällä 2022. Vuonna 2021 Hertellille myönnettiin Uudenmaan taidepalkinto.

more

Time

(Saturday) 7:00 pm - 10:00 pm(GMT+02:00)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *