fbpx

21jan7:00 pm10:00 pmSärö Open MicRunoklubi

Event Details

Kaikille avoin open mic -runoklubi Porvoon Aatos Caféssa/Kulttuuritila Vanha123:ssa 21.1.

Kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistys Särö ry. kutsuu kaikkia runoudesta ja spoken wordista kiinnostuneita tekstintekijöitä saapumaan Särö Open Mic -klubille Aatos Caféeseen/Vanha123:een (Kaivokatu 37) lauantaina 21.1. klo 19.00. Yleisölle pääsymaksuttomassa tilaisuudessa kaikki ovat tervetulleita esittämään kieleen katsomatta omia runojaan viiden minuutin ajaksi. Oman esiintymispaikkansa voi varmistaa lähettämällä ennakkoon sähköpostia otsikolla ”SÄRÖ OPEN MIC” osoitteeseen: harri.hertell@gmail.com Osallistujia pyydetään viestissä kertomaan myös esiintymisnimensä.

Särö Open Mic -klubin kutsuvierasesiintyjänä on Ester Nuori Leppä (s.1992), oikealta nimeltään Essi Leppänen. Leppänen on Helsingissä syntynyt runoilija, muusikko ja kirjanpainaja. Lapsuutensa kesät hän vietti Porvoon saaristossa. Leppä kiinnostuu maailmankaikkeuden rakenteesta ja juo vissynsä pullosta.
Hän on äärimmäisen utelias ja taiteessa suuntautunut epäonnistuneiden ja raadollisten ihmiskohtaloiden kuvaamiseen. Ekologisuus ja orgaanisuus ovat Lepän taiteellisessa työskentelyssä kaiken läpäisevä ja kantava voima. Illan juontajana puolestaan toimii vuonna 2021 Uudenmaan taidepalkinnon saanut runoilija Harri Hertell.

Tapahtumaan voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista mikäli esiintymisvuoroja on vielä tapahtumailtana jäljellä. (Aikaisemmissa klubi-illoissa on ollut kummallakin kertaa lähes 30 avomikittelijää) Lämpimästi tervetuloa mukaan elävän runouden äärelle!

Tilaisuudessa on mahdollisuus suorittaa vapaaehtoinen pääsymaksu.

Lisätiedot ja haastattelut:
harri.hertell@gmail.com

Särö ry

Julkaisee kirjallisuus- ja kulttuurilehti Säröä paperilla ja verkossa. Vuodesta 2006 alkaen ilmestynyt, laatupalkittu lehti on painottunut keskieurooppalaiseen kirjallisuuteen. Särö järjestää säännöllisesti kirjallisuustapahtumia, ja satunnaisesti myös kirjoittajakoulutusta. Särö ylläpitää taiteilija- ja tieteilijäresidenssiä Saksan itäreunalla Frankfurt an der Oderissa jonka lisäksi Särö pyörittää Särötär-pienkustantamoa, joka julkaisee noin yhden kirjan vuodessa.

Uuden Itämaan Kulttuurifoorumi

Porvoolainen kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistys Särö on omavaltaisesti nimennyt Uudenmaan historiallisen maakunnan itäisen, Porvoosta Kotkaan ulottuvan alueen Uudeksi Itämaaksi. Tällä alueella järjestetään kesän ja syksyn 2022 aikana kulttuuritapahtumia, joissa yleisö ja taiteilijat pääsevät kasvokkaiseen yhteyteen taiteen ja keskustelun keinoin.
Uuden Itämaan kulttuurifoorumin nimeä kantava, elokuussa alkava tapahtumasarja toteutetaan yhteistyössä muiden itäisen Uudenmaan ja Kymenlaakson alueella toimivien kulttuuriyhteisöjen kanssa. Foorumin tarkoituksena on taiteen ja yhteiskunnallisen keskustelun keinoin saattaa yhteen toisistaan poikkeavia näkemyksiä ja edistää taiteen, erityisesti elävän kirjallisen kulttuurin saavutettavuutta.

Ester Nuori Leppä

Ester Nuori Leppä (s.1992), oikealta nimeltään Essi Leppänen. Leppänen on Helsingissä syntynyt runoilija, muusikko ja kirjanpainaja. Lapsuutensa kesät hän vietti Porvoon saaristossa. Leppä kiinnostuu maailmankaikkeuden rakenteesta ja juo vissynsä pullosta.
Hän on äärimmäisen utelias ja taiteessa suuntautunut epäonnistuneiden ja raadollisten ihmiskohtaloiden kuvaamiseen. Ekologisuus ja orgaanisuus ovat Lepän taiteellisessa työskentelyssä kaiken läpäisevä ja kantava voima.

Harri Hertell

Harri Hertell on helsinkiläinen runoilija, spoken word –artisti, DJ ja kulttuurituottaja (AMK). Hertell on kirjoittanut seitsemän runoteosta, joista tuorein Tiedän sen olevan rakkautta (Enostone) julkaistiin keväällä 2022. Vuonna 2021 Hertellille myönnettiin Uudenmaan taidepalkinto.

Aatos Cafésta virvokkeet ja naposteltavat runoiltaan.

Ovet auki 30 minuuttia ennen.

more

Time

(Saturday) 7:00 pm - 10:00 pm(GMT+02:00)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *