fbpx

10may8:00 pm10:00 pmPORVOO JAZZ CLUBMikko Sarvanne Garden

Event Details

Säveltäjä Mikko Sarvanteen yhtye Mikko Sarvanne Garden vie kuulijan rinnakkaiseen todellisuuteen, puutarhaan, jonka tuoksuissa kaikuvat etiäiset niin nykyvokaali- ja nykyperkussiomusiikista, pohjoismaisesta jazzista kuin äänitaiteestakin. Yhtyeen musiikki tarjoaa kuulijalle toismaallisen kokemuksen – nousevan auringon lailla hehkuva syntetisaattori, syvänä juurakkona rymisevät matalat jouset ja kirkkaiden lauluäänien taipuisat katedraalit sulkevat kuulijan hellään syleilyynsä. 
 
Yhtyeen ensimmäinen, Erkka Filanderin samannimiseen runoteokseen perustuva albumi Heräämisen valkea myrsky julkaistiin lokakuussa 2022. Albumin sävellykset palkittiin Teosto-palkinnolla keväällä 2023. 
 
”Mikko Sarvanne on onnistunut luomaan eheän teoksen, jonka sävelkielessä ambient, elektroniikka, akustiset soittimet ja luontoelementit nivoutuvat omaksi universumikseen innovatiivisella tavalla. Teoksessa on eheä oma ääni ja tunnelma, joka kantaa alusta loppuun ja kietoo kuuntelijan maailmaansa.” -Teosto-palkinnon tuomaristo, kevät 2023 
 
Josefiina Vannesluoma – laulu 
Virva Immonen – laulu 
Selma Savolainen – laulu 
Jesse Ojajärvi – perkussiot 
Aino Juutilainen – sello 
Oskari Siirtola – kontrabasso 
Mikko Sarvanne – sävellykset, elektroniikka 

https://www.mikkosarvanne.com/mikkosarvannegarden

Kuva: Kalle-Erik Kosonen

Liput ennakkoon porvoojazzfestival.com 15/13€, ovelta 20€.

Aatoksesta virvokkeet ja naposteltavat konsertti-iltaan.

more

Time

(Friday) 8:00 pm - 10:00 pm(GMT+03:00)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *