fbpx

17nov7:00 pm9:00 pmPelle Miljoona soolosekä Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat

Event Details

PELLE MILJOONA SOOLOKEIKALLE VANHA 123:EEN!

Lämppärinä uuden polven suomirockbändi Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat!

17.11. Aatos Cafe / Vanha 123

Klo 19.00 Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat

Klo 20.00 Pelle Miljoona (soolo)

PELLE MILJOONA
Pelle Miljoona on yksi maamme tunnetuimmista rock-hahmoista, lauluntekijä, multi-instrumentalisti, kirjailija ja maailmanmatkaaja. 1970-luvulla hän oli mukana tuomassa punkia suomeen, ja punkin lisäksi Pelle on levyttänyt niin rockia, folkia kuin reggaetakin useiden eri kokoonpanojen kanssa.
Kymmenien levyjen katalogista löytyy useita kaikkien tuntemia klassikoita, kuten “Moottoritie on kuuma”, “Tahdon rakastella sinua”, “Juokse villi lapsi”, “Koska sydän sanoi niin”, “Lanka palaa” ja “Hän uskoi tuuleen”. Vanha 123:n salissa kuullaan Pellen akustinen soolokeikka!

PRINSSI ROHKEA JA ERÄMAAN ROTAT
Vuonna 2010 Vaasassa perustettu Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat tunnetaan vauhdikkaista keikoistaan sekä ainutlaatuisista sanoituksistaan, joissa popkulttuuriviittaukset yhdistyvät vakaviin teemoihin ja tarttuviin kertosäkeistöihin

Uudistunut kokoonpano julkaisi syyskuussa uuden singlensä “Suru kuljettaa” Ässä Recordsin kautta. Aiemmin bändi on julkaissut kaksi pitkäsoittoa, EP:n, kasan sinkkuja ja musiikkivideoita, yhtyeelle on valmistettu oma nimikko-olut (Mallaskuun Panimo) ja keikkoja on tehty yli 200 ympäri kotomaata ja sen ystävällisiä äidinkasvoja.

Tutustu bändin Facebookissa & Instagramissa

Aatos Cafésta virvokkeet ja naposteltavat konsertti-iltaan.

Ovet auki 18:30.

Liput Aatoksesta 25 €. Myös MobilePay maksu käy.

more

Time

(Friday) 7:00 pm - 9:00 pm(GMT+02:00)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *