fbpx

01jun7:00 pmPERUTTUMASA ORPANA HONK’S ROCKIN’ SAXES WITH JOHNNY GIDEONPeruttu Sairastapauksen Vuoksi

Event Details

Masa Orpana Honk tuo juurimusiikin riemun ja monipuoliset rytmit nykyaikaiseen jazz-ympäristöön. Yhtyeen valtti on kolmen saksofonin sektio, jota komppaa New Orleansin hengessä sykkivä rytmiryhmä. Bändin musiikissa yhdistyvät blues, afroamerikkalainen juurimusiikki sekä jazzin kieli pitkälle vietyjen improvisaatioiden, omien sävellysten ja hiottujen sovitusten muodossa.

Alunperin Honk on perustettu vuonna 2012 ja se aloitti keikkailun kvartettina, Orpanan ollessa ainoa puhaltaja. Kahdella saksofonistilla vahvistettu kokoonpano syntyi tarpeeseen, Orpanan alkaessa luomaan musiikkiaan suuremmalla pensselillä.. Laajennettu yhtye on esiintynyt mm. Tampere Jazz Happeningissä, Lahden Jazztorilla, Kangasalan Harjujazz-festivaaleilla ja G Livelab Tampere -klubilla.

Joulukuussa 2021 Masa Orpanalle myönnettiin Jemma-palkinto työstään bluesin ja muun rytmimusiikin parissa. Palkinnon ovat aiemmin saaneet muun muassa Marjo Leinonen, Pepe Ahlqvist ja Jo’ Buddy.
Honk julkaisee toukokuussa 2022 uutta musiikkia kahden digisinglen muodossa.
Uusia julkaisuja juhlistaakseen yhtye tekee kiertueen, jonka aloitus paikkakuntana on Orpanan kotipaikka Kangasala.

Vuonna 2021 bändiltä ilmestyi kaksi digi-EP:tä, The BigB ja Shakin’ (Alba Records). Aiemmin Honk on julkaissut kaksi kriitikoiden kehumaa albumia: Honk (2018) sekä Travelin’ Home (2014).

Kokoonpano:
Jonni Seppälä – kitara, laulu
Masa Orpana – tenorisaksofoni
Tuomas Heinonen – alttosaksofoni
Aino Heikkonen – baritonisaksofoni
Ville Vallila – basso
Juppo Paavola – rummut

TAPAHTUMA ON K-18

more

Time

(Wednesday) 7:00 pm(GMT+03:00)

Location

Aatos Vanha 123

KAIVOKATU 37 B 06100 PORVOO

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *