fbpx

This is a repeating event

09jul10:00 am12:00 pmJOOGABRUNSSIJoogabrunssi

Yoga in the park

Event Details

Aatoksen perinteiset puistojoogabrunssit tulevat taas ja tehdään tänä vuonna yhteistyössä Shakta Joogakoulu Porvoon kanssa.

Joogatunti pidetään Porvoon keskuspuistossa Muumipuiston vieressä.
Tunti sopii sekä vasta-alkajille että kokeneemmille joogeille lähtökohdista riippumatta, aiempaa joogakokemusta ei tarvita. Joogaharjoituksessa soljut asanasta toiseen rauhallisesti ja kehoasi kunnioittaen, ja näin ohjaat elimistöäsi rentoutukseen perustuvan liikkeen ja hengityksen avulla tasapainoiseen ja harmoniseen tilaan. Lempeä shaktajoogaharjoitus avaa kehon ja mielen, häätää stressin ja pitää huolta hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Joogatunnista seuraa virkeä, kirkas ja rentoutunut olo, joka pysyy. Aatoksen ihana brunssi nautitaan piknikhenkisesti ulkona joogatunnin jälkeen, hyvää energiaa pitkälle päivään!

Brunssi:
Vihersmoothie
Tuorepuuro, banaania ja tuoreita marjoja
Feta-avokadocroissant

Ota mukaan säänmukaiset rennot vaatteet, jotka eivät kiristä ja sopivat ulkojoogailuun. Jos sinulla on, ota mukaan oma joogamatto ja -huivi. Tarvittaessa saat myös lainaan maton ja huivin tunnin ajaksi. Joogatunti pidetään ulkona nurmikolla, joten halutessasi voit ottaa joogamaton alle suojaksi myös ison liinan/viltin. Jos sinulla on kysymyksiä joogasta, voit olla suoraan yhteydessä opettajaan Suviin suvi@shakta.fi, p. 040 152 7531.
Huonon sään sattuessa siirretään joogatunti ja brunssi Aatos Cafén/Vanha123:b sisätiloihin.

Hinta: (sisältää joogatunnin ja brunssin) 35 €/hlö. Maksu etukäteen kahvilalle.

Varaukset: aatos@aatoscafe.fi / p. 040 8373123
Ilmoitathan varauksen yhteydessä mahdolliset erikoisruokavaliot.

more

Time

(Saturday) 10:00 am - 12:00 pm(GMT+03:00)

Location

Aatos Vanha 123

KAIVOKATU 37 B 06100 PORVOO

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *