fbpx

23nov7:00 pm10:00 pmJohanna & Mikko IivanainenTalven tulilla -konsertti

Event Details

JOHANNA JA MIKKO IIVANAINEN TUOVAT LÄMPÖÄ JA VALOA VUODEN PIMEIMPÄÄN AIKAAN!

Talven tulilla -konsertti Porvoon Aatos Café / Vanha 123:ssa 23.11.2022 klo 19.00!

Valovoimainen ja luonnonläheinen laulaja-lauluntekijä Johanna Iivanainen lähtee miehensä, kitaristi Mikko Iivanaisen kanssa Talven tulilla -kiertueelle marras-joulukuussa 2022.

Tyylitajuinen, herkkä ja sielukas soitanta ja laulu on tämän jo yli kaksi vuosikymmentä toistensa kanssa musisoineen pariskunnan tekemisen pohja. Talven tulilla -kiertueella kuullaan erilaisia kielisoittimia, pianoa ja Johannan suomen- ja englanninkielisiä lauluja, niin omasta kuin lainatusta tuotannosta.

Johanna Iivanainen (s. 1976) on oululaislähtöinen nykyään Mäntsälään kotiutunut laulaja-lauluntekijä. Suurelle yleisölle Johanna on tullut tutuksi SuomiLOVE -tvohjelman housebandin solistina v. 2014-2019. Johannan raikkaan luonnollinen esiintyminen ja sävykäs tulkinta on saavuttanut suuren suosion ja varsinkin hänen monipuolisuutensa on suorastaan hätkähdyttävä kattaen levytyksiä jazzin, accappellan, popin, dancen ja lastenmusiikin alueilta. Iivanaisen poikkeuksellisen kattava diskografia sisältää yli 50 levytystä. Mikko Iivanainen puolestaan nauttii suurta arvostusta kotimaisten muusikoiden saralla ja onkin yksi maamme työllistetyimmistä kitaristeista. Iivanaisten yhteisten projektien lisäksi Mikko on tuttu mm. Nordic Trinityn riveistä.

Liput täältä

Aatoksesta virvokkeet ja naposteltavat konsertti-iltaan.

more

Time

(Wednesday) 7:00 pm - 10:00 pm(GMT+02:00)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *