fbpx

26nov5:00 pm7:00 pmDon't Stop Me Now - a cappella x poesiLet Us Be Frank-kuoron ja Rosanna Fellmanin konsertti

Event Details

Let Us Be Frankin ja Rosanna Fellmanin konsertti

Tule kokemaan ainutlaatuinen, viihdyttävä ja innovatiivinen konsertti, jossa popmusiikki kohtaa lavarunouden!

Konsertissa esiintyvät palkittu nuori runoilija Rosanna Fellman uusilla runoillaan spoken word-hengessä sekä a cappella kuoro Let Us Be Frank, joka laulaa niin tunnettuja poplauluja kuin rauhallisempiakin balladeja. Musiikki ja runot käyvät dialogia tavoitteenaan vapautunut ja positiivinen tunnelma, vaikka teemoina ovat välillä kipeätkin aiheet: rauha, rakkaus ja oikeus olla oma itsensä.

Konsertti ensiesitettiin Helsingissä keväällä 2022 ja yleisön pyynnöstä konsepti uusitaan nyt yhteistyössä Vanha 123 ja Aatos Cafén kanssa Porvoossa.

Aika: 26.11.22 klo 17:00
Sijainti: Vanha 123, Kaivokatu 37b, Porvoo
Aatos Cafésta virvokkeet ja naposteltavat konsertti-iltaan. Ovet auki puoli tuntia ennen.

Liput 20 € (eläkeläiset ja opiskelijat 15 €)

Varaa lippusi alla olevan linkin kautta:
https://forms.gle/Xhf9mtbR5gzsoPYLA

Rosanna Fellman on vuonna 1995 syntynyt lavarunoilija ja kirjailija. Fellman on alun perin kotoisin Pietarsaaresta, mutta asuu nykyään Turussa. Fellmanin runous on saanut vaikutteita spoken word-runoudesta ja nykyajan julkisesta keskustelusta. Hän sai runosarjastaan ​​Störd ensimmäisen palkinnon Arvid Mörne -kilpailussa vuonna 2018. Hänen debyyttinsä Strömsöborna (2019) palkittiin Vimma-palkinnolla. Fellmanin toinen runokokoelma Republikens president – Tasavallan presidentti, joka on satiirinen runokokoelma poliittisesta vallasta, julkaistiin 2022. Lavarunoilijana Fellman on esiintynyt monella eri kielellä eri tapahtumissa, kuten Åbo Poesidagar, Runokuu, Runosaare, Poetry Pub sekä Göteborgs bokmässa.

rosannafellman.com

Let Us Be Frank on helsinkiläinen a cappella -show-kuoro, johon kuuluu noin 20 laulajaa. Kuoroa johtavat Amanda Henriksson ja Simon Djupsjöbacka. Kuoro esiintyy eri paikkakunnilla Suomessa ja ulkomailla, ja tekee mielellään yhteistyötä muiden kulttuuritoimijoiden kanssa, etsien innovatiivisia esiintymiskonsepteja. Let Us Be Frank yhdistää esiintymisessään rytmin, kunniahimon ja viihdyttävyyden.

more

Time

(Saturday) 5:00 pm - 7:00 pm(GMT+02:00)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *