fbpx

09sep7:00 pm11:00 pmSärö Open MicRunoklubi

Event Details

Kaikille avoin open mic -runoklubi Porvoon Aatos Caféssa/Kulttuuritila Vanha123:ssa lauantaina 9.9. klo 19.

Kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistys Särö ry kutsuu kaikkia runoudesta ja spoken wordista kiinnostuneita tekstintekijöitä saapumaan Särö Open Mic -klubille Aatos Caféeseen/Vanha123:een (Kaivokatu 37 B). Yleisölle pääsymaksuttomassa tilaisuudessa kaikki ovat tervetulleita esittämään kieleen katsomatta omia runojaan viiden minuutin ajaksi.

Oman esiintymispaikkansa voi varmistaa lähettämällä ennakkoon sähköpostia otsikolla ”SÄRÖ OPEN MIC” osoitteeseen: harri.hertell@gmail.com Osallistujia pyydetään viestissä kertomaan myös esiintymisnimensä.

Särö Open Mic -klubin kutsuvierasesiintyjänä on tällä kertaa Anja Erämaja. Erämajan runot vievät marjareissulle, juoksulenkille, löylyhuoneisiin ja lavan taakse, ne kertovat timanteista, mustikoista ja naapurin roskista, yhteenkuulumisesta ja irtiotoista, siitä miten kieli yllättää ja lähtee suusta.

Palkittu runoilija on julkaissut viisi runoteosta, romaanin, novelleja, lastenkirjoja, kirjoittanut esitystekstejä ja laulusanoituksia. Seuraava teos Kuumat oltavat ilmestyy keväällä -24.
Erämaja asuu Helsingissä ja on kotoisin Turun saaristosta. Särö Open Mic -klubin juontajana nähdään tuttuun tapaan runoilija Harri Hertell.

Tapahtumaan voi tulla esiintymään myös ilman ennakkoilmoittautumista, mikäli esiintymisvuoroja on vielä tapahtumailtana jäljellä. (Aikaisemmissa klubi-illoissa on ollut jopa 20–30 avomikittelijää)

Lämpimästi tervetuloa mukaan elävän runouden äärelle! Tilaisuudessa on mahdollisuus suorittaa vapaaehtoinen pääsymaksu.

Lisätiedot ja haastattelut:
harri.hertell@gmail.com

Aatos Cafésta virvokkeet ja naposteltavat runoiltaan!

Särö ry

Julkaisee kirjallisuus- ja kulttuurilehti Säröä paperilla ja verkossa. Vuodesta 2006 alkaen ilmestynyt, laatupalkittu lehti on painottunut keskieurooppalaiseen kirjallisuuteen. Särö järjestää säännöllisesti kirjallisuustapahtumia, ja satunnaisesti myös kirjoittajakoulutusta. Särö ylläpitää taiteilija- ja tieteilijäresidenssiä Saksan itäreunalla Frankfurt an der Oderissa jonka lisäksi Särö pyörittää Särötär-pienkustantamoa, joka julkaisee noin yhden kirjan vuodessa.

Uuden Itämaan Kulttuurifoorumi

Porvoolainen kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistys Särö on omavaltaisesti nimennyt Uudenmaan historiallisen maakunnan itäisen, Porvoosta Kotkaan ulottuvan alueen Uudeksi Itämaaksi. Tällä alueella järjestetään vuosina 2022–2023 kulttuuritapahtumia, joissa yleisö ja taiteilijat pääsevät kasvokkaiseen yhteyteen taiteen ja keskustelun keinoin.
Uuden Itämaan kulttuurifoorumin nimeä kantava, elokuussa alkava tapahtumasarja toteutetaan yhteistyössä muiden itäisen Uudenmaan ja Kymenlaakson alueella toimivien kulttuuriyhteisöjen kanssa. Foorumin tarkoituksena on taiteen ja yhteiskunnallisen keskustelun keinoin saattaa yhteen toisistaan poikkeavia näkemyksiä ja edistää taiteen, erityisesti elävän kirjallisen kulttuurin saavutettavuutta.

more

Time

(Saturday) 7:00 pm - 11:00 pm(GMT+03:00)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *