fbpx

09dec7:00 pm10:00 pmSärö Open Micrunoklubi

Event Details

Supersuosittu, kaikille avoin open mic -runoklubi Porvoon Aatos Caféssa/Kulttuuritila Vanha123:ssa 9.12.
Kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistys Särö ry kutsuu kaikkia runoudesta ja spoken wordista kiinnostuneita tekstintekijöitä saapumaan Särö Open Mic -klubille Aatos Caféeseen/Vanha123:een (Kaivokatu 37 B) lauantaina 9.12. klo 19.00. Yleisölle pääsymaksuttomassa tilaisuudessa kaikki ovat tervetulleita esittämään kieleen katsomatta omia runojaan viiden minuutin ajaksi.

Oman esiintymispaikkansa voi varmistaa lähettämällä ennakkoon sähköpostia otsikolla ”SÄRÖ OPEN MIC” osoitteeseen: harri.hertell@gmail.com Osallistujia pyydetään viestissä kertomaan myös esiintymisnimensä.
Särö Open Mic -klubin kutsuvierasesiintyjänä on tällä kertaa Riina Katajavuori. Katajavuori on helsinkiläinen runoilija ja romaanikirjailija. Kahdeksas runokokoelmaVasemman käden runot on ehdolla Kalevi Saxellin muistopalkinnon saajaksi. Katajavuoren runoja on käännetty n. 30 kielelle. Marraskuussa hän oli runokiertueella Perussa. Katajavuori on kirjoittanut myös laulunsanoituksia sekä useita lastenkirjoja, mm. Suomen sisällissotaa käsittelevän teoksen Oravien sota (2021) ja Runeberg Junior -ehdokkaana paraikaa olevan lastenromaanin Einarin elokuu. Katajavuori on palkittu mm. Alfred Kordelinin palkinnolla.

Särö Open Mic -klubin juontajana nähdään tuttuun tapaan runoilija Harri Hertell.

Tapahtumaan voi tulla esiintymään myös ilman ennakkoilmoittautumista, mikäli esiintymisvuoroja on vielä tapahtumailtana jäljellä. (Aikaisemmissa klubi-illoissa on ollut jopa 20–30 avomikittelijää)
Lämpimästi tervetuloa mukaan elävän runouden äärelle! Tilaisuudessa on mahdollisuus suorittaa vapaaehtoinen pääsymaksu.
Lisätiedot ja haastattelut:
harri.hertell@gmail.com

Aatos Cafésta virvokkeet ja naposteltavat runoiltaan!

Särö ry
Julkaisee kirjallisuus- ja kulttuurilehti Säröä paperilla ja verkossa. Vuodesta 2006 alkaen ilmestynyt, laatupalkittu lehti on painottunut keskieurooppalaiseen kirjallisuuteen. Särö järjestää säännöllisesti kirjallisuustapahtumia, ja satunnaisesti myös kirjoittajakoulutusta. Särö ylläpitää taiteilija- ja tieteilijäresidenssiä Saksan itäreunalla Frankfurt an der Oderissa jonka lisäksi Särö pyörittää Särötär-pienkustantamoa, joka julkaisee noin yhden kirjan vuodessa.
Uuden Itämaan Kulttuurifoorumi
Porvoolainen kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistys Särö on omavaltaisesti nimennyt Uudenmaan historiallisen maakunnan itäisen, Porvoosta Kotkaan ulottuvan alueen Uudeksi Itämaaksi. Tällä alueella järjestetään vuosina 2022–2023 kulttuuritapahtumia, joissa yleisö ja taiteilijat pääsevät kasvokkaiseen yhteyteen taiteen ja keskustelun keinoin.
Uuden Itämaan kulttuurifoorumin nimeä kantava, elokuussa alkava tapahtumasarja toteutetaan yhteistyössä muiden itäisen Uudenmaan ja Kymenlaakson alueella toimivien kulttuuriyhteisöjen kanssa. Foorumin tarkoituksena on taiteen ja yhteiskunnallisen keskustelun keinoin saattaa yhteen toisistaan poikkeavia näkemyksiä ja edistää taiteen, erityisesti elävän kirjallisen kulttuurin saavutettavuutta.

more

Time

(Saturday) 7:00 pm - 10:00 pm(GMT+02:00)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *