fbpx

25mar2:00 pm4:00 pmMLL PerhetapahtumaTaikuri Marko Karvo esiintyy

Event Details

Tervetuloa taikuuden maailmanmestarin Marko Karvon koko perheelle tarkoitettuun hämmästyttävään ja hauskaan taikaesitykseen Kulttuuritila Vanha123:n/Aatos Caféeseen.

Esityksen kesto on n. 30 min ja se on suunnattu n. 2-10 vuotiaille lapsille perheineen.

Tapahtuma on maksuton, mutta varaathan paikkasi ottamalla MLL:n yksityisviestillä tai sähköpostitse yhteyttä uusiporvoo.mll@gmail.com Esitys alkaa klo 15:00 ja Aatos Cafe on auki koko tapahtuman ajan, joten saat tarvittaessa purtavaa ja juotavaa kahvilan puolelta, sekä kasvomaalausta pientä maksua vastaan. Tapahtuman täyttyessä otamme perheitä myös jonoon.

MLL on uutta luova yhdistys ja aktiivinen porvoolaisten perheiden puolestapuhuja jo vuodesta 2009. Mannerheimin lastensuojeluliiton (MLL) Uusi Porvoon paikallisyhdistys perustettiin tarpeesta saada Porvoon seudulle monipuolista toimintaa ja uusia tapahtumia perheiden parhaaksi. MLL Uusi Porvoon tavoitteena on järjestää lapsille ja vanhemmille ilon ja yhdessäolon hetkiä. Tämä perustamiskokouksessa (29.8.2009) määritelty toiminta-ajatus on edelleen keskeisessä roolissa yhdistyksen toiminnassa. Toiminnan tavoitteena on edistää perheiden hyvinvointia, yhteisöllisyyttä ja tervettä kehitystä Porvoon seudulla pääsääntöisesti vapaaehtoisvoimin. Erityisesti painottaen perheiden tukemista arjen keskellä.

Toiminta perustuu yhteisiin arvoihin, jotka jaamme Mannerheimin lastensuojeluliiton kanssa.

Näitä arvoja ovat:

Lapsen ja lapsuuden arvostus
Yhteisvastuu
Inhimillisyys
Yhdenvertaisuus

more

Time

(Saturday) 2:00 pm - 4:00 pm(GMT+02:00)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *