fbpx

10dec8:00 pm12:00 pmHurina-klubiStrum 101 & Killed By Stars

Event Details

Vuoden viimeisessä Hurina-Klubissa jysähtää!

Strum 101 ja Killed By Stars tarjoavat vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Strum 101 soittaa Ska-vaikutteista Punk-Rock musiikkia.
Yhtyen on tullut tunnetuksi musiikin ystäville kotikaupungissaan vuodesta 2012 , jolloin se voitti Porvoon bändimestaruuden. Sittemmin ahkera keikkailu ja työnteko on tuonut keikkoja ympäri Suomea ja yhteistyön Fast Decade Recordsin kanssa. Kaksi levyä julkaisseen bändin viimeisin: A Rough Guide to the Future julkaistiin 2020. Bändi tarjoaa erittäin läsnäolevaa preesenssia ja paljon energiaa live-keikoillaan.

Killed By Stars on pitkän linjan rockbändi, jonka musiikki yhdistelee energisen rockin eri osa-alueita monipuolisesti ja rikkaasti. KBS jäsenet ovat tulleet tutuiksi useista paikallisista bändeistä, mainittakoon Final Assault, Mjölk ja Hideout. Ensimmäinen levy Whisper into Scream julkaistiin 2008 ja sen jälkeen yhtye on tasaisesti tarjoillut laadukasta musaa joista viimeisin julkaisu on EP vuodelta 2021.
KBS on ja tulee olemaan Porvoolaisen modernin rockin isoimpia kulmakiviä.

Hurina-Klubi on uusi Porvoolainen jatkuvaluonteinen musiikkiklubi, joka esittelee paikallisia musiikintekijöitä laidasta laitaan.

Hurina-paikallismusaklubien taustalla toimii Nyke Ry (Nykymusiikin kehittämisyhdistys), joka on mahdollistanut porvoolaisia musiikkitapahtumia jo lähes 50 vuoden ajan.

Kulttuuritila Vanha123 ja Aatos Café toimivat Hurina-klubien lokaationa. Täällä on uusi paikallisen musiikin koti, johon musiikintekijät voivat päästä esiintymään matalalla kynnyksellä

Liput 10 € Aatoksesta.

K18
Ovet auki klo 20.

Aatoksesta naposteltavat ja juomat keikkailtaan.

more

Time

(Saturday) 8:00 pm - 12:00 pm(GMT+02:00)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *