fbpx

17feb7:00 pm10:00 pmSärö Open MicRunoklubi

Event Details

Kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistys Särö ry kutsuu kaikkia runoudesta ja spoken wordista kiinnostuneita tekstintekijöitä saapumaan Särö Open Mic -klubille Aatos Caféeseen/Vanha123:een (Kaivokatu 37 B) lauantaina 17.2. klo 19.00. Yleisölle pääsymaksuttomassa tilaisuudessa kaikki ovat tervetulleita esittämään kieleen katsomatta omia runojaan viiden minuutin ajaksi.
Oman esiintymispaikkansa voi varmistaa lähettämällä ennakkoon sähköpostia otsikolla ”SÄRÖ OPEN MIC” osoitteeseen: harri.hertell@gmail.com Osallistujia pyydetään viestissä kertomaan myös esiintymisnimensä.

Särö Open Mic -klubin kutsuvierasesiintyjänä on tällä kertaa Diliana Stoyanova. Stoyanova on Helsingissä asuva bulgarialais-suomalainen runoilija ja oikeustieteen tohtori. Vuoden 2023 tuore poetry slamin Suomen mestari kirjoittaa ottaakseen haltuun oman narratiivinsa. Hänen mottonsa on: ”Sometimes I do the words, and sometimes the words do me”. Hänen ensimmäinen runokirjansa ilmestyy vuonna 2024 sisältäen runoja englanniksi, suomeksi ja japaniksi. Särö Open Mic -klubin juontajana nähdään tuttuun tapaan runoilija Harri Hertell.

Tapahtumaan voi tulla esiintymään myös ilman ennakkoilmoittautumista, mikäli esiintymisvuoroja on vielä tapahtumailtana jäljellä. (Aikaisemmissa klubi-illoissa on ollut jopa 20–30 avomikittelijää)
Lämpimästi tervetuloa mukaan elävän runouden äärelle! Tilaisuudessa on mahdollisuus suorittaa vapaaehtoinen pääsymaksu.

Lisätiedot ja haastattelut:
harri.hertell@gmail.com

Aatos Cafésta virvokkeet ja naposteltavat runoiltaan!
Ovet auki klo 18.

Särö ry

Julkaisee kirjallisuus- ja kulttuurilehti Säröä paperilla ja verkossa. Vuodesta 2006 alkaen ilmestynyt, laatupalkittu lehti on painottunut keskieurooppalaiseen kirjallisuuteen. Särö järjestää säännöllisesti kirjallisuustapahtumia, ja satunnaisesti myös kirjoittajakoulutusta. Särö ylläpitää taiteilija- ja tieteilijäresidenssiä Saksan itäreunalla Frankfurt an der Oderissa jonka lisäksi Särö pyörittää Särötär-pienkustantamoa, joka julkaisee noin yhden kirjan vuodessa.

more

Time

(Saturday) 7:00 pm - 10:00 pm(GMT+02:00)