Viikko-ohjelma


Vanha 123:sen ja Aatoksen tiloissa tapahtuu jatkuvasti paljon kaikenlaista, joten kannattaa seurata nettisivujemme tapahtuma-osiota sekä laittaa some-sivumme (Facebook ja Instagram) aktiiviseen seurantaan. Tämän lisäksi meillä on säännöllisesti joka viikko ohjelmaa niin aikuisille, kuin lapsille.

Keskiviikko klo 7:30, vuoroviikoin aamunavaus Maaritin kanssa tai aamujooga Soilen ohjaamana. Kesto 30 min, hinta 15 €.

Joogan sekä aamun avauksen jälkeen pääset nauttimaan Aatoksen käsintehdyn aamiaisen kahvilan puolelle. Hintaan sisältyy Aatoksen tuorepuristettua mehua/smoothieta, luomupuuroa tai jogurttia sekä Kahiwa Coffee Roastersin kahvia tai haudutettua luomuteetä.

Ilmoittautumiset aamutunnille etukäteen tiistai iltaan klo 20 mennessä. 

Minimi henkilömäärä ohjelman toteutumiseen 4 henkilöä. Ilmoittaudu sähköpostilla aatos@aatoscafe.fi, Facebookin messenger-viestillä, paikan päällä kahvilassa tai soita tai tekstaa Aatoksen numeroon 040 8373 123. Infoamme kaikille ilmoittautuneille, mikäli osanottajia ei ole riittävästi.

Aamujooga Soilen kanssa 

Aamujooga_soile”Tule herättelemään kehosi ja mielesi uuteen päivään lempeiden Hathajooga asanoiden avulla. Sopii niin aloittelijoille kuin jo kokeneille joogeille”

Tarvitset mukaasi rennon vaatetuksen sekä jumppa-/joogamaton.

Soilen kanssa joogaat todella osaavissa käsissä. Hän on ammatiltaan iloinen, kannustava ja positiivinen liikunnanopettaja sekä hathajoogaopettaja. Molemmissa ammateissaan hän työskentelee kehon ja mielen hyvinvointia yhdessä tukien.

”Jooga on elämäntapa, jonka avulla olen oppinut kohtaamaan jokaisen ihmisen rakkaudella ja myötätunnolla. Sen avulla olen myös oppinut tuntemaan ja arvostamaan itseäni enemmän. Tietoinen läsnäolo ja kehotietoisuus ovat tärkeimpiä asioita elämässäni voidakseni hyvin”.

Avaa aamusi Maaritin kanssa

jooga_maarit

”Liikkuvuutta parantava ja liikeratoja avaava aamutuokio. Tuokio alkaa kevyellä lämmittelyllä, jota seuraa sekä seisten että lattiatasolla suoritettavat liikkuvuusharjoitteet. Et tarvitse kenkiä, vain rennon vaatetuksen ja oman jooga-/jumppamaton”

Perjantai klo 14:30: Satujoogaa perheen pienimmille, kesto 30 min, hinta 8€   TAUOLLA LOPPUVUODEN!!!
Järjestetään joka perjantai, ellei toisin ilmoiteta.

Vauvoille ja taaperoille suunnattu joogatunti, jossa oma aikuinen avustaa ja osallistuu mukana. Jokaisella tunnilla on vaihtuvan teeman ympärille rakennettu ihastuttava tarina, jonka parissa leikitään ja tehdään helppoja joogaliikkeitä oman kehitystason mukaisesti. Kohderyhmänä 0-3-vuotiaat, mutta toki isompienkin kanssa saa tulla mukaan.

Malina on intohimoinen astangajoogi ja pienen pojan äiti. Hän tarjoaa lasten joogaa Porvoossa yrityksessään MaliYoga. Malinan opetus pohjautuu hathajoogaan ja kehoterapiaan. Hänen ohjaustyylinsä on mukaansatempaavaa ja eläväistä.