Tapahtumat Vanha123 & Aatos Café

Porvoo Jazz Klubi: Juhani Aaltonen ja Raoul Björkenheim Duo

Perjantai 13.12 klo 20

Porvoo Jazz Klubin pikkujouluissa kohtaavat kaksi Edward Vesalan kanssa työskennellyttä suurmiestä, kun Juhani Aaltonen ja Raoul Björkenheim yhdistävät voimansa! Duon 2018 julkaistu albumi Awakening, äänitettiin Tampere Jazz Happeningissä 2016, ja sen saamien loistavien arvosteluiden myötä duo on esiintynyt ahkerasti sen jälkeen.

Juhani Aaltonen on yksi merkittävimpiä suomalaisia puhallinsoittajia, joka on pitkällä urallaan nauttinut menestyksestä niin Tasavallan Presidentti -yhtyeessä kuin useiden omien kokoonpanojensa myötä. Hän on UMO Jazz Orchestran perustajajäseniä sekä palkittu mm. Jazz-Emmalla ja Yrjö-palkinnolla.

Raoul Björkenheim tuli tunnetuksi 80-luvulla Krakatau -yhtyeen keulahahmona. Hän on sittemmin levyttänyt ahkerasti useiden kansainvälisten huippumuusikoiden kanssa, UMO Jazz Orchestran, RSO:n ja Tampere Filharmonian solistina sekä saavuttanut mm. Yrjö -palkinnon sekä Jazz-Emman.

Juahni Aaltonen ja Raoul Björkenheim live at Rekola
https://www.youtube.com/watch?v=A5HF7ECt1sk

Ovet auki Aatokseen koko illan, keikka klo 20.00!
Liput ennakkoon Livetosta ja Aatos Cafésta 13/11€, ovelta 15/12€.

Tapahtuma Facebookissa

Kadi Vija: Phoebe Buffayn lauluja
@Aatos Café

Lauantai 14.12 klo 12-13

Kulttisarjasta Frendit tutuksi tulleen Phoebe Buffay:n musiikkia suomalaisena ilmiömäisenä jazzlaulajanakin tunnetun Kadi Vijan esittämänä, toki hieman epävireisesti ja mahdollisimman audenttisena. Esitykseen kuuluu tietysti selostukset ja taustatiedot biiseistä. Kyseessä on siis enemmänkin tuokio kuin musiikkiesitys.

Ilmainen sisäänpääsy.

HYVINVOINTI

AATOKSEN TEEMABRUNSSIT

Kerran kuukaudessa Aatoksen herkullinen brunssi vaihtuvin teemoin.

Joogabrunssi

Lauantai 18.1.2020 klo 10-15

Joogatunti alkaa klo 10 ja kestää noin tunnin, jonka jälkeen tarjolla Aatoksen herkullinen brunssi. Soilen ohjaama lempeä hathajooga sopii päivän aloitukseksi niin aloittelijoille kuin kokeneillekin joogaajille.

Joogabrunssin hinta on 35 €/hlö. Brunssi tarjolla klo 11-15, hinta ilman joogatuntia 28€/hlö. Lapset 1€/ikävuosi, 12 ikävuoteen saakka.

Suosittelemme pöytävarausta. Varaukset ja tiedustelut aatos@aatoscafe.fi tai 040 8373123.

Hyvinvointi-ilta: ilonkuplia ja kiukun möhkäleitä

Keskiviikkona 11.12 klo 17:30-19

Lapset elävät elämää aidosti ja rehellisesti tunteiden ohjaamina, he eivät osaa vielä tukahduttaa niitä, IHANAA, miksi pitäisikään! ❤
Mutta välillä ne tunteet ovat todella suuria ja niitä on vaikea hallita…
Tämä hyvinvointi-ilta on suunnattu lapselle ja aikuiselle, tunteiden kehollisuudelle, yhteiselle kokemiselle.
Aloitamme lyhyellä satujooga tuokiolla, jossa lämmittelemme lasten kehot ja mielet tarinan turvin kohti seuraavaa osuutta.

”Kiukun möhkäleitä, keveitä ilon kuplia, pirskahtelevaa intoa koko kehossa tai jännitystä vatsanpohjassa! Miten tunteet tuntuvat kehossa tai muuntuvat liikkeeksi ja tanssiksi?
Vanhemman ja lapsen yhteisessä tanssillisessa tuokiossa leikittelemme liikkuen erilaisissa tunnemaastoissa. Tanssiin ja liikkumiseen virittävät monenlaiset mielikuvat ja välineet, kuten huivit ja nauhat. Tuokiolla saat maistiaisen tunteiden kehollisuudesta ja kokemuksen tunnekehoyhteyden vahvistamisen merkityksestä. Vanhemmille jaossa myös kirjallinen tietoisku tunteiden kehollisuudesta.
Ohjaaja Jonna Arola, KM, psykiatrian sairaanhoitaja, Lasten tunnetaito-ohjaaja.

Lopetamme illan vyöhyketerapeuttisella hierontahetkellä, jolloin lapsi saa rentoutua oman aikuisen hellässä kosketuksessa. Käymme läpi helppoja vyöhyketeraputtisia hierontaotteita. Ohjaajana tässä toimii Iri Myller, jolta löytyy taustaa satujoogasta, lasten joogaohjauksesta, vauvasirkusohjauksesta, vyöhyketerapiasta ja puhelääketieteestä.
Hieronnassa käytetään (halutessaan) luonnollisia öljyjä.

Illan kesto noin puolitoista tuntia, klo 17:30-19 ja osallistumismaksu 15€/aikuinen ja lapsi. Varmistathan paikkasi ajoissa vaikka soittamalla meille Aatoksen numeroon, 040 8373123 tai laittamalla sähköpostia aatos@aatoscafe.fi.
Saavuttehan ajoissa paikalle, jotta pääsemme aloittamaan suunnitellussa aikataulussa.

Varaamme oikeudet muutoksiin.

Lämpimästi tervetuloa ♥

TEATTERIA

Teatterikuumeen salissa Vanha123:ssa. Aatoksesta tarjoilut ennen ja jälkeen näytösten sekä väliajalle.

Saiturin jouluyö

Lauantai 14.12. klo 14 ja 18
Sunnuntai 15.12. klo 14

Viime vuonna POE-teatterin lähes loppuunmyydyille katsomoille esittämä Saiturin Jouluyö tulee taas!
Huom! Vain kolme näytöstä, joten liput kannattaa varata hyvissä ajoin!

Joulumieli saattaa joskus olla pahasti kadoksissa. Näin on rakastetussa Charles Dickensin klassikossa Saiturin joulu (v. 1843), jonka porvoolainen POE-teatteri tuo näyttämölle alkuperäisteosta mukaillen. WSOY-talolla vanhan elokuvateatterin tiloissa nähdään Porvoon pieneen kylään sijoittuva tarina leskiruustinna Elisabetista, jolla olisi mahdollisuus tehdä paljon hyvää, mutta menneisyyden kipupisteet tekevät joulusta sietämättömän. Hänen luonaan haamuilee henkiä niin menneestä, nykyhetkestä kuin tulevasta, mutta onnistuvatko he tuomaan ruustinnan sydämeen aidon joulun hengen, lähimmäisen rakkauden?

Kesto noin 1h 15 min, ei väliaikaa.
Ei suositella alle 7-vuotiaille.

Liput 15/10€
Ennakkovaraukset (tekstiviestillä) numeroon 044 9690236 tai spostilla saiturinjoulu@luukku.com

Tapahtuman Facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/1114312322100766/

Saapasjalkakissa @Teatterikuume/Vanha123

Teatterikuume esittää lastennäytelmän Saapasjalkakissa

Grimmin satuihin perustuen
Dramatisoinut Anneli Kanto
Ohjannut Minna Karhu

Ensi-ilta la 18.1.2010 klo 15

Muut esitykset:

Su 19.1. klo 15
La 25.1. klo 15
Su 26.1. klo 15
Su 2.2. klo 15
La 8.2. klo 15

Vanha 123, Kaivokatu 37 B
06100 Porvoo

Liput 12 €, ryhmät väh. 4 hlö 10 €/kpl
Lippuvaraukset 0400 182 263 tai
teatterikuume.ry@gmail.com

Aatos -Galleria

Teemu Tuuloskorven ARTS HIT – ”It happens to everybody” näyttely @Aatos Galleria

1.12.-31.12

ARTS HIT – ”It happens to everybody”

Teemu Tuuloskorven Arts Hit näyttelyn kuvissa esiintyy porvoolaisia ihmisiä arkisessa toimessa poikkeuksellisessa porvoolaisessa ympäristössä. Näyttelyn kuvissa on huumoria, visuaalista kauneutta ja vertauskuvallisia merkityksiä, mutta niiden tulkinta jää jokaisen omaksi kokemukseksi.

Näyttelyn kolmetoista mallia ja kolmetoista teosta on kuvattu Porvoossa elo-lokakuussa 2019 tätä näyttelyä varten. Teemu Tuuloskorpi on näyttelyn aikana vuoden täyttävän Aatos Gallerian kolmastoista näytteilleasettaja.

Tervetuloa,
Teemu Tuuloskorpi ja Aatos Galleria

Teokset ovat myös myynnissä!

Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/1177241125813100/