Tapahtumat Vanha123, Aatos Café & Aatos Galleria

Kulttuuritila Vanha123, Aatos Café ja Aatos Galleria tarjoavat runsaan tapahtumakattauksen hyvinvointia, musiikkia ja kulttuuria monessa muodossa.
Tilamme ovat myös vuokrattavissa tapahtumia varten.
Aatos Galleriassa on kuukausittain vaihtuva myyntinäyttely.

HYVINVOINTI

Aatoksen ja Porvoo Lifen hyvinvointi-ilta: Uni

Keskiviikkona 4.3. klo 18.00 – 20.00

white swan feather on the black background

Nukutko huonosti? Eikö uni tullut? Heräilitkö aamuyöstä? Oliko vaikeaa herätä aamulla? Jos vastasit myöntävästi, uni-iltamme on sinua varten!

Aatos Cafén ja Porvoo Lifen yhteisessä hyvinvointi-illassa keskiviikkona 4.3. klo 18-20 Porvoon Lifen ja Lifen hoitohuoneen asiantuntijat kertovat, miten hyvää unta voi houkutella luokseen, millaisia asioita kannattaa ottaa huomioon ja mitä jättää tekemättä ennen höyhensaarille laskeutumista.

Ilta rakennetaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jätäthän uneen liittyvän kysymyksesi tämän tapahtuman seinälle tai yksityisviestinä tapahtumanjärjestäjille. Valitsemme mahdollisimman montaa koskettavat teemat ja käsittelemme niitä uni-illassa, johon kuuluu rauhoittumista, lyhyitä unipuheenvuoroja, vinkkejä hyvään uneen sekä rentoutumisharjoituksia.

Tule sellaisena kuin olet, mahdollisimman mukavissa vaatteissa niin, että voit köllähtää unille vaikka saman tien illan päätyttyä (kotiin päästyäsi 🙂 ). Voit halutessasi ottaa mukaasi oman tyynyn, viltin, joogamaton tai vastaavan.

Illan hinta on 20 euroa ja se sisältää Lifen unisukat ja Aatos Cafén suloisen iltasmoothien.

Lipun voit ostaa Aatos Cafésta tai Life-myymälästä. Jos et pääse paikan päälle lippua ostamaan, voit tehdä sitovan lippuvarauksen sähköpostitse aatos@aatoscafe.fi tai puhelimitse 040 8372123.

Lippuvarauksen voi veloituksetta peruuttaa viikkoa ennen tapahtumaa (keskiviikkona 26.2), sen jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään täysi lipun hinta, Hankithan lippusi ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Lämpimästi tervetuloa ihanaan uni-iltaan kanssamme!

AATOKSEN TEEMABRUNSSIT

Kerran kuukaudessa Aatoksen herkullinen brunssi vaihtuvin teemoin.

Joogabrunssit


Lauantai 22.2.2020
Lauantai 7.3.2020 klo 10-15 (Naistenpäivän spesiaali)

Joogatunti alkaa klo 10 ja kestää noin tunnin, jonka jälkeen tarjolla Aatoksen herkullinen brunssi. Soilen ohjaama lempeä hathajooga sopii päivän aloitukseksi niin aloittelijoille kuin kokeneillekin joogaajille.

Joogabrunssin hinta on 35 €/hlö. Brunssi tarjolla klo 11-15, hinta ilman joogatuntia 28€/hlö. Lapset 1€/ikävuosi, 12 ikävuoteen saakka.

Teethän pöytävarauksen. Varaukset ja tiedustelut aatos@aatoscafe.fi tai 040 8373123.

MUSIIKKIA

Nyke Roots Night at Vanha 123

Lauantai 22.2.2020 klo 19-00:00
SHOWTIME 19:30

EDWARD SEGER BAND

Myyttinen kitaristi ja laulaja Peter Green oli alkuperäisen Fleetwood Macin perustajajäsen, jonka taianomaista kitarasaundia on yritetty kopioida vuosikymmeniä. ”The Green Godin” säveltämät Oh Well, Black Magic Woman ja Albatross ovat brittibluesin ajattomia klassikoita. Edward Seger Band tuo Greenyn ajattoman musiikin nautittavaksemme keväisen kiertueensa myötä nyt myös Porvooseen.

Edward Seger (British Standard, Jukka Gustavson), kitara, laulu
Iiro Kautto (Erja Lyytinen, Ina Forsman), basso
Ykä Putkinen (Guitar extraordinaire), kitara
Petteri Määttänen (Freud Marx Engels & Jung, Miki Lamarr), rummut

SOUTH RIVER ALLSTARS
feat. Mika Blues Ikonen

South River Allstars on tinkimättömällä asenteellaan kerännyt kannatusta niin blues-, rock’n’roll- kuin rockabilly -fanienkin keskuudessa. Bändin soitossa on aina väkevästi läsnä Syvän Etelän hoodoo. Kappaleista vastaa pääasiassa karismaattinen kitaristi-laulaja Mika Blues Ikonen, joka yllättää usein yleisönsä erikoisilla soitinvalinnoillaan. Trion täydentää hypnoottisen tarkka rytmiryhmä Joachim Silberstein (rummut) ja Markku Rauma (basso).

SLEEPWELLERS
feat. Teaboy Palmer

Pian jo 15 vuoden ajan roots-rokannut Sleepwellers tulee taas koko virkaikänsä tuomalla varmuudella: Pasi Siltakorpi (laulu, kitara), Ari Siltakorpi (basso, laulu), Markku Räty (kitara), Fokke Forsman (rummut), Lontoon bluesklubeilta löytyneen harpisti Teaboy Palmerin haudutuksilla terästettynä.

Liput: 20 e (sis. narikka)

Porvoo Jazzklubi: Mikko Iivanainen & Mimie Moore Jazz Edition

Perjantai 28.2 klo 19:00-23:00

PORVOO JAZZ KLUBI TUPLAILTA 28.2. !
klo 20.00 Mikko IIvanainen, sooloteos
klo 21.00 Mimie Moore Jazz Edition

Porvoo Jazz Klubin tuplailta tuo esiin kaksi tuoretta projektia: Mikko Iivanainen soolo sekä Mimie Moore Jazz Edition. Ilta alkaa Mikko Iivanaisen uuden sooloalbumin julkaisukonsertilla, jossa Iivanainen on heittäytynyt itselleen täysin uuteen projektiin sooloartistina. Mikko Iivanainen on erottunut suomalaisen jazzin kentällä harmonisella syvyydellään sekä saundien monipuolisuudella. Tämä kuuluu myös uusissa sävellyksissä, joita taiteilija esittää sekä akustisella että sähkökitaralla. Iivanainen käyttää myös matalampivireistä baritonikitaraa ja joissakin sähköisissä kappaleissa loopperia.

Illan toisena esiintyjänä nähdään uunituore yhteensulautuma Mimie Moore Jazz Edition, jossa perinteisesti triona nähty Mimie Moore kutsuu joukon ihania jazzmuusikoita seurakseen.

Mimie Moore (Elina Brooks, Maija Kurki & Saana Trygg-Nevanlinna) on keväällä 2013 perustettu yllätyksellinen naistrio. Yhtyeen tavoitteena on luoda konstailematonta musiikkia, joka tuntuu hyvältä niin itsestä kuin yleisöstäkin. Trio säveltää ja esittää musiikkia leikitellen villisti ja häpeilemättömästi tunnelmilla, kornejakaan sävyjä kaihtamatta. Runsaan mehevät stemmalaulut jylisevät huumorin ja vakavuuden kaikilla asteilla.

Mimie Moore Jazz Edition on sekoitus Mimielle tyypillistä hersyvää stemmalaulua ja upeiden muusikoiden taidonnäytettä. Soittimissa heruttelevat Mikko Iivanainen (kitara), Esko Grundström (basso), Jose Mäenpää (piano, trumpetti) sekä Jaska Lukkarinen (rummut)

Liput ennakkoon Livetosta & Aatos Cafésta 13/11€,
Ovelta 15/12€

Viidakkoklubi VI

Lauantaina 29.2. klo 20.00
K-18

Kuudennessa viidakkoklubissa mahtava blues-, soul- ja jazzlaulaja Riitta Leivo esittää Dannen säestyksellä klassikoita ja omaa matskua. Sen lisäksi taidekollektiivi GWENDOLYN päräyttää tajuntaamme! Tervetuloa!

Liput ennakkoon 7€ (https://www.lippuautomaatti.fi/lp001.asp?c=vanha123) ja ovelta 10€ (kortti tai käteinen) Paikalta saa ostaa myös virvokkeita ja popcornia.

TEATTERIA

Tässä osiossa ilmoitetaan tulevista teatterinäytöksistä. Stay tuned!

Kino Burleski-ilta

Lauantaina 7.3. klo 18.00 – 22.00
K-18

Vanhan ajan elokuvateatterin tunnelmaa, dekadenssia, komediaa ja glamouria. Erilaisia tunteita ja tunnelmia…. Viihdettä Aatos Cafén ja kulttuuritila Vanha 123:n & ProMad tuotannon Elokuvateemaisessa Burleski-illassa Porvoon sydämessä.

Burleskiesiintyjät tuovat lavalle esityksiä joiden innoittajana on ollut jokin elokuva, elokuvan musiikki , roolihahmo tai muu elokuvaan liittyvä tekijä. Luvassa pätkiksiä elokuvan eri genreistä burleskin keinoin.
Kimaltavat, koomiset, glamouriset ja kaikin puolin ihanat esiintyjät julkistetaan lähiaikoina.

Pääsyliput 15 € KÄTEISELLÄ ovelta klo 18 alkaen.

Pääsylippujen ennakkovaraus sähköpostilla: burleskilippu@gmail.com
Saat varausvahvistuksen ja lipun maksu- ja lunastusohjeet sähköpostiisi.
Ennakkoon varatut liput tulee lunastaa ovelta ennen esitystä klo 18.40 mennessä.

Ovet teatterisaliin avataan klo 18 ja Show alkaa klo 19.
Show sisältää n. 30 minuutin väliajan.

Ikäraja 18 vuotta

Voit pukeutua oman suosikkileffasi hahmoksi tai kyseisen elokuvan aikakauden tyylillä. Vai haluatko loistaa ja kimaltaa kuin Oscar gaalassa tai olla illan komein gansteri ? Saattaapa olla että kiinnostavimmin pukeutunut palkitaan. Älä kuitenkaan huolestu vaatetuksesta, tavallisissa arkivaatteissa olet yhtä tervetullut. Sinä olet tämän illan tähti.

Aatos Café on avoinna päivällä klo 11-15, jolloin Naistenpäivän brunssi.

Päivän aikana myös Burleskityöpajoja (ilmoitetaan myöhemmin).

LUENTOJA & KOULUTUKSIA

Naistakomo esittää Mimmit sijoittaa(!) Porvoossa

Torstaina 12.3. klo 17.00

Sijoittavat (ja menevät) Mimmit saapuvat Porvooseen torstaina 12.3 Naistakomon ja Äta Sova Sparan tapahtumaan.

Illan teema on sijoittamisen aloittaminen; miten pörssiin pääsee ja mitä sieltä voi ostaa? Entä miksi sijoittamisen aloittaminen kannattaa? Tapahtuman jälkeen osaat aloittaa sijoittamisen (koska se on just niin helppoa, trust us).

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Aatos Cafen kanssa. Mukaan mahtuu 90 ensimmäistä. Liput (22€) tulevat myyntiin Naistakomon tammikuun tapahtumassa 30.1 Porvoon Paahtimossa.

Käy tutustumassa Mimmehin: https://www.mimmitsijoittaa.fi/

AATOS-GALLERIA

Aatos Galleriassa Metropolitan Nukketeatterifestivaaliin liittyvä upea näyttely. Nuket esillä galleriassa 31.1-27.2.