Tapahtumat Vanha123, Aatos Café & Aatos Galleria

Hoitava energiamatka

Lauantai 12.2.2022 klo 15:30-17:00

Tervetuloa tekemään rentouttavaa ja energisoivaa matkaa omaan itseen.
Meditoimme, hiljennymme itsemme ääreen ja pienin energiaharjoituksin hoidamme itseämme.
Matka päättyy kristallimaljojen ihaniin sointuihin ja intuitiiviseen ääni-energiahoitoon.

Ota mukaan makuualusta, huopa ja lämpimät vaatteet. Ilmoittaudu ja lunasta lippusi 5.1.22 mennessä/ aatoscafe@aaatoscafe.fi. Liput 30e sisältäen Aatos Cafen herkullisen smoothien. Tapahtumaan mahtuu rajallinen määrä ihmisiä, joten varaathan lippusi ajoissa. Tästä myös ihana elämyksellinen ja hyvinvointia lisäävä joululahja itselle ja läheisille.

Ohjaajana toimii näyttelijä, laulaja, ääni-energiahoitaja ja voimavarakouluttaja, Johanna Nurmimaa. ”Polkuni on vienyt musiikin ja teatterilavojen kautta hyvinvoinnin ammattilaiseksi. Järjestän mm. hyvinvointia lisääviä tapahtumia ja ohjaan henkisen kasvun ryhmiä. Toimin myös ääni-energiahoitajana, intuitiivisena näkijänä, regressio-ohjaajana ja luontoyhteyskouluttajana. Erityisen lähellä sydäntäni ovat hoitavat konsertit ja hoitavan äänen käyttö osana hyvinvointia. Oppiessamme katsomaan itseämme ja muita lempeydellä, sydämen tasolta, maailmasta tulee kauniimpi ja parempi paikka. Näin minä haluan uskoa. Tervetuloa mukaan ❤

Lämmöllä Johanna ja Aatoksen poppoo

Breathwork Journey with Leigh Ewin

LA 5.2

Leigh Ewin is a breathwork facilitator and educator who is from Australia. He specialises in helping people breathe for health, sleep, performance, healing and relaxation/meditation. He is known for his facilitation of breathwork journeys which allow people to ”fly high or dive deep”.
Breathwork Journey with Leigh Ewin
This session will invite participants on a deep journey within and offer a chance for manifestation or lucid dreaming.
Journey Flow
– Opening of the breath
– Relaxation practice (taking a pause)
– Main breathwork technique (30+ mins)
– Wrap up/share
Please bring:
– Yoga mat
– Drink bottle
– Pillow
– Blanket

”The breathwork used in this session will be based on the Wim Hof Method, which in turn has origins in Tibetan tummo traditions. There is duality within this technique as it couples deep active breathing with lengthy pauses. This enables the rise in energy within and then the possibility to connect with this energy during the pauses. There is power in the simplicity of the technique and I am an instructor of this method for 5+ years, so you are in safe hands to explore within the session”.

LIPUT: http://Liput www.leighewin.com/events-list/breathwork-journey-aatoscafe-5th-of-feb

TAIDEBRUNSSI

Väribrunssi & intuitiivinen maalaustuokio: Luova Sielu & Aatos Café

Su 6.2.22 klo 10:30-14:30

Hinta taidebunssille on 149 €, sisältäen brunssin ja kaiken mitä tarvitset maalaustuokioon.
Lisätietoja ja varaukset: aatos@aatoscafe.fi / p. 0408373123 . Kerrothan varauksen yhteydessä mahdolliset erikoisruokavaliot sekä haluatko maalaustuokioon yhden ison vai kaksi pienempää maalauspohjaa.

Lauluyhtye Kuvaja: Syli

Perjantaina 28.1.2022 klo 20

Syli on lauluyhtye Kuvajan konsertti, jossa pohditaan läheisyyden ja turvan kokemusta – mihin nojaamme ja miksi? Sylistä repeydytään irti, syliin kaivataan ja sylissä ollaan. Kiertue ulottuu aina eteläisestä Suomesta Kuusamoon asti. Taidokas laulu ja valoisa esiintyminen tarjoavat kuulijalleen unohtumattoman hetken, sylin, arjen kiireiden keskellä. 

Kuvaja on syksyllä 2017 perustettu viisihenkinen lauluyhtye, jonka taiteellisen toiminnan ytimessä on ajatus musiikin hoitavasta voimasta. Syvien tekstien ja rehellisten tulkintojen kautta Kuvaja peilaa musiikillaan ihmisyyttä – sen syviä uurteita ja herkkiä hymyjä. Kuvajassa laulavat Anni-Kaisa Haukka, Anna Karjula, Laura Vallenius, Joona Vallenius ja Aleksi Vasko. 

Käy kuuntelemassa meitä TÄÄLTÄ
Lisätietoja Kuvajan NETTISIVUILTA

Kesto: n. tunnin
Liput: 25/15€ – ennakkoon TÄÄLTÄ tai tuntia ennen ovelta. Tapahtumassa on käytössä koronapassi, joka tarkistetaan ovella. K18
Aatoksesta virvokkeet ja naposteltavat konsertti-iltaan!

Det tystade barnet: Matteus Blad

LAUANTAINA 22. TAMMIKUUTA 2022 KLO KLO 18.00

Vägen mot vuxendomen tystar oss mer och mer. Till dess vi blivit anpassade och lärt oss att acceptera vår oansenlighet. Tills vi funnit oss i att det alltid finns någon som är mer värd än oss själva. Barnet vill fråga oss varför. Barnet är tystat.
Med nyskrivna visor på svenska uppbyggda kring texter om vanmakt och maktlöshet, kan vi se att tillvaron kanske inte alltid är så hopplös, som den ser ut att vara.Växjöfödda skådespelaren och sångaren Matteus Blad är bosatt i Helsingfors och är utbildad vid bl.a. Stockholm Operastudio och Det Jyske Musikkonservatorium i Danmark.
Det tystade barnet är hans första föreställning som uteslutande bygger på egenskrivna sånger och monologer.
www.matteusblad.fi
www.vanha123.com

Tie aikuisuuteen meidät hiljentää. Kunnes olemme sopeutuneet ja oppineet hyväksymään huomaamattomuutemme. Kunnes hyväksymme että joku toinen on aina meitä arvokkaampi. Lapsi haluaa tietää miksi. Lapsi on hiljennetty.
Uusilla ruotsin kielisillä lauluilla, perustuen teksteihin voimattomuudesta ja vallan puuttumisesta, tutustustumme olemassaoloon, joka ei ehkä aina ole niin toivoton, kuin miltä vaikuttaa.
Matteus Blad, syntynyt Ruotsin Växjössä ja nykyisin Helsingissä asustava, on saanut koulutuksensa mm. Stockholm Operastudiossa ja Det Jyske Musikkonsetvatoriumissa Tanskassa.
”Det tystade barnet” (Hiljennetty lapsi) on hänen ensimmäinen näytelmä perustuen ainoastaan hänen omiin lauluihin ja monologeihin.

Liput/biljetter:

www.matteusblad.fi/450857362