Tapahtumat Vanha123 & Aatos Café

Vanha 123 on elävä kulttuurikeskus, jonka sydämenä Aatos Café toimii.
Kahvila on avoinna aina, kun Vanha 123:ssa tapahtuu.

Tutustu tapahtumakalenteriimme ja tule nauttimaan entisen leffateatterin ainutlaatuisesta tunnelmasta ja laajasta kulttuuritarjonnasta.

Porvoo Priden iltajuhla / Borgå Pride efterfest

Lauantaina 17.8 klo 18-01

Tänä vuonna Porvoo Priden iltajuhlat järjestetään yhteistyössä Aatos Café ja Vanha123:n kanssa. Ohjelmassa ainakin burleskia sekä musiikkia, joka saa tanssijalkaan vipinää

Tilaisuus on K18.
Liput etukäteen puistosta 3 € / ovelta 5 €.

Tiloihin mahtuu n 100 henkeä.

* * * *

I år ordnas Borgå Pride efterfest i samverkan med Aatos Café. På programmet finns åtminstone burlesk och musik, som får fart på fötterna.

Tillställningen är K18.
Biljetter köpta i förväg i parken 3 € / vid dörren 5 €.

Det ryms ca 100 personer i lokalen.

* * * *

This year the Porvoo Pride afterparty is held in co-operation with Aatos Café. The programme consists of burlesque performances and music that will make your feet move on their own.

The age limit is 18.
Tickets bought in the park 3 € / at the door 5 €.

There is room for about 100 people on the premises.

Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/2104717952988655/

MUSIIKKIA

Sielukas Sonia Bardet

Perjantaina 28.6 klo 11:30 alkaen

Kesän viimeisen lounaan kunniaksi saamme nauttia sielukasta livemusiikkia Sonian sävelin.
Sonia on Ranskassa syntynyt laulaja, lauluntekijä ja kitaristi, joka elää musiikilleen. Hänen musiikkityylinsä on oma, ainutlaatuinen, värikäs, henkinen, sielullinen ja todella monipuolinen.
”Soitan kansanmusiikkia, jazz-balladeja ja sielullisia kappaleita. Laulan ranskaksi (äidinkielenä) ja englanniksi.
Musiikkini kertoo elämästä, rakkaudesta, iloista, toivosta, sekä mm. tuskasta ja surusta.”

Tervetuloa siis herkuttelemaan ja kuuntelemaan Soniaa klo 11:30 alkaen ♥

Monenlaista musiikkitapahtumaa luvassa myös syyskaudelle. Lasten musiikkitapahtumaa, konsertti-iltoja, jazzklubeja sekä syyskuussa tietysti Jazz Festivaalit. Stay tuned, lisätietoja tulossa pikapuoliin.

HYVINVOINTI

Hyvinvointi-ilta: Ravinnon voima

Torstaina 15.8 klo 18-20

Kärsitkö uniongelmista, tuottaako painonhallinta päänvaivaa, tuntuuko terveellinen syöminen vaikealta kaiken tietotulvan keskellä, kaipaatko elinvoimaa, parempaa vatsantoimintaa sekä hyvinvointia, joka näkyisi ulospäin?
Pahoinvointi ei ole normaali olotila, vaan jokainen oire on kehon avunhuuto.

Tule meille Aatokseen ja Vanha 123:een torstaina 13.6 hakemaan yksinkertaiset suuntaviivat hyvinvointiin sekä elinvoimaiseen arkeen.
Illasta vastaavat meidän lisäksemme ihastuttavat Eija Viinikainen sekä Marjo Lindberg.
Luennolla käsitellään mm. ateriarakennetta, solujen ravintoa -mitä solut tarvitsevat uusiutuakseen sekä miten turvaat tärkeiden ravinteiden saannin – puhdas ravinto ja laadukkaat ravintolisät.

Illan kesto noin kaksi tuntia, klo 18-20 ja osallistumismaksu 15€/hlö. Varmistathan paikkasi ajoissa vaikka soittamalla meille Aatoksen numeroon, 040 8373123. Ja ilmoitathan samalla mahdollisista raaka-aine allergioista.
Nähdään siis 13.6 klo 18, saavuthan ajoissa paikalle rennossa vaatetuksessa. Luvassa myös lyhyt ja kevyt kehonhuolto-osuus.

Varaamme oikeudet muutoksiin.

Lämpimästi tervetuloa ♥

Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/2702869829755433/


Hyvinvointi-ilta: parisuhteen ihanuus ❤

Keskiviikkona 2.10 klo 18-20

Lokakuun hyvinvointi-illassa paripsykoterapeutti Minna Tuominen kertoo vinkkejä parisuhteen hyvinvointiin. Luvassa pieni luento ja pohdintatehtäviä vieruskaverin kanssa. Yksinkin voi tulla, sillä parisuhdevinkeistä on iloa myös sinkuille.

”Parisuhteesta puhutaan nyt paljon. Se on hyvä asia monessakin mielessä, mutta myös siksi, että ehkäpä julkinen puhe auttaa meitä puhumaan keskenämme mitä meille parina kuuluu.
Puhuminen ei ole helppoa. Aina ei saa otetta siitä, mistä edes pitäisi puhua. Tuttua on – myös minulle – se, että hiljaa olemisella luulemme suojelevamme suhdetta, mutta ajaudumme kauemmaksi toisistamme.
Onneksi monenlaisia uusia taitoja voi oppia koko elämän ajan. Ihan oikeasti. Läheisyyttä vaan on mahdoton opetella yksin. Parisuhteessa me olemme toisillemme läheisyyden opettajia.” Tämä on ote Minnan eräästä blogikirjoituksesta, jonka pääset lukemaan kokonaan tästä: https://www.vauva.fi/blogit/rakkauden-roihu/parisuhde-minna-tuominen?fbclid=IwAR3PndvK4yUZ3r0wj1JMB190y9cmG5rdbiGwwBk5cXUtjHz26yKK4MUnxss

Illan päättää ihanan Iri Myllerin ”hetki meille”, jossa käytetään vyöhyketerapeuttisia hierontaotteita ja rentoudutaan itseään ja toista kuunnellen. Tarkoituksena hengähtää hetki yhdessä. Keskitytään olemaan oikeasti läsnä toiselle ihmiselle.

Hyvinvointi-illan osallistumismaksu on 25€/pari, jonka voitte maksaa paikan päällä. Ilmoittautumiset suoraan kahvilaan, joko sähköpostitse aatos@aatoscafe.fi tai soittamalla 040 8373123.
Ps. Myös sinkut ovat lämpimästi tervetulleita mukaan vaikka ystävän kanssa 🙂 Illasta hyötyvät varmasti ihan kaikki, niin pariskunnat, kuin sinkutkin!

Varaamme oikeudet muutoksiin.

Hyvinvointi-ilta: stressinpurkua ja elämänhallintaa

Torstaina 21.11 klo 18-20

Marraskuun hyvinvointi-illassa perehdytään bujo-metodin perusteisiin ja erilaisiin kynän ja paperin avulla toteutettaviin hyvinvointia tukeviin tekniikoihin ja harjoituksiin. Erityisesti keskitymme stressinpurkuun ja elämäntapamuutosten hallinnoimiseen.

Bujoilu on muistiinpanometodi joka on alunperin kehitetty keskittymishäiriöisen mielen tueksi, mutta se sopii arjen hallinnoimiseen ihan jokaiselle. Bujon, eli metodin mukaan kootun muistikirjan avulla on helppo pitää sekä työ- että yksityiselämän haasteet ja hankkeet järjestyksessä, ja erityisen hyvin se soveltuu oman hyvinvointinsa ja tavoitteiden seuraamiseen. Illan antia voi soveltaa myös minkä tahansa muistikirjan käyttöön.

Emmi Valve on porvoolainen sarjakuvapiirtäjä joka kärsii keskittymisvaikeuksista ja on voittanut uupumuksen. Hän käyttää muistikirjoja kaikkeen; kotiaskareisiin, töihin, projektienhallintaan, rentoutumiseen, ongelmanratkaisuun, terveyden ylläpitämiseen, matkojen, ruokavalioiden ja tapahtumien suunnitteluun, sekä haaveiden ja toiveiden konkretisoimiseen. Vuosien varrella hän on keskittynyt erityisesti stressinpurkuun, elämäntapamuutoksiin ja henkiseen hyvinvointiin, ja haluaa jakaa oppimaansa.

Muistikirjat eivät yksistään tee muutoksia kenenkään elämään, mutta ne voivat olla suuri apu silloin kun tuntuu siltä että jotain pitäisi tehdä. Jo muistiinpanovälineiden esiin ottaminen on aktiivinen askel kohti muutosta. Tule mukaan hakemaan inspiraatiota tehokkaampaan, rennompaan ja iloisempaan arkeen!

Varaathan mukaan rennon vaatetuksen sekä vesipullon, sillä bujoilun ohessa verryttelemme kevyesti myös kehoa, jotta mieli jaksaa sisäistää näitä tärkeitä oppeja.

Hyvinvointi-illan osallistumismaksu on 15€, jonka voit maksaa paikan päällä. Ilmoittautumiset suoraan Aatokseen joko sähköpostitse aatos@aatoscafe.fi tai soittamalla kahvilaan 040 8373123.

Varaamme oikeudet muutoksiin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan ♥

Aatos Galleria

Eugenia Berg Porvoolainen fantasy ja fine art -valokuvaaja. Hän on valokuvannut vuodesta 2016.
Eugenia inspiroituu saduista, keskiajasta, goottikulttuurista ja noituudesta. Valokuvaus teemana dark beauty ja fantasy portrait.

Näyttelyssä olevat kuvat on otettu vuonna 2018. Eugenia on itse kuvissa mallina ja valokuvaajana. Ideat, puvut ja rekvisiitat Eugenia suunnittelee myös itse.

Aatos Galleria facebookissa: https://www.facebook.com/events/2369876073224262/?active_tab=about