Takeaway/kotiinkuljetus/catering

TAKE AWAY
Toistaiseksi poikkeusoloista johtuen kahvilaherkut saatavilla ainoastaan take-awaynä; nouda itse tai tilaa herkut kotiin kuljetettuna kahvilan aukioloaikojen puitteissa Smaku Storen kautta.
Tilaa ja maksa ruuat Smaku-verkkokaupassa joko kuljetuksella tai noudettavaksi kahvilasta.
Smaku Storeen pääset tästä

Voit tehdä tilauksesi myös kahvilalta noudettavaksi sähköpostilla aatos@aatoscafe.fi tai soittamalla 0408373123. Saman päivän tilaukset suosittelemme tekemään puhelimitse.
Tilaa ja nouda herkut kahvilasta biohajoaviin astioihin pakattuna.
Olemme avoinna noutoa varten arkisin 9-14 ja lauantaisin 10-14. Tilauksen voi tehdä noudettavaksi myös etukäteistilauksena aukioloaikojen ulkopuolella kahta arkipäivää aikaisemmin.

Salaattivaihtoehtomme löydät tästä
Aamiais/brunssivaihtoehdot tästä

Meiltä nappaat herkut mukaan vaikkapa aamiaispalaveriin tai kiireiselle lounastauolle. Keittolounas, runsaat salaattiannoksemme ja vaikkapa sesongin tuoreista raaka-aineista tuoreeltaan valmistetut mehut ja smoothiet ovat kaikki helposti myös mukaan otettavissa. Me Aatoksessa kunnioitamme luontoa ja elämää, eettisyys ja kestävä kehitys ovat meille tärkeitä arvoja. Siksi kaikki noutoruoka-astiamme, pillejä ja servettejä myöten, ovat biohajoavia.

Voit tilata tarjoilut vaikkapa kokouksiin,  palavereihin tai juhliin etukäteen puhelimitse (0408373123) tai sähköpostilla (aatos@aatoscafe.fi) mielellään viimeistään edellisenä päivänä, jolloin herkut ovat valmiina noudettavissa sovittuna aikana.

Isompiin tilaisuuksiin tulee tilaukset tehdä vähintään 3 päivää ennen tilaisuutta.

Lisätietoja allergeeneista saat henkilökunnalta