Taidebrunssi

Su 6.2.22 klo 10:30-14:30

Väribrunssi & intuitiivinen maalaustuokio: Luova Sielu & Aatos Café

Nyt herkutellaan väreillä, ihan kaikilla aisteilla.
Miltä punainen väri näyttää, tuoksuu, maistuu ja tuntuu, entä vihreä…
Taidebrunssillamme tuomme intuitiivisen maalaustuokion sekä Aatoksen värikkään ja ravinteikkaan brunssin ihanasti yhteen.
Paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan omasi ajoissa. Tässäpä on myös melko herkullinen joululahja jollekin tärkeälle! ❤


LuovaSielun intuitiivisessa maalaustuokiossa pääset maalaamaan sielustasi käsin jolloin jokaisen osallistujan tuotos on takuulla aivan erilainen ja uniikki. Sielusta käsin maalatessa kaikki menee juuri kuten on tarkoituskin. Intuitiivinen maalaaminen kaikkine väreineen, antaa tekijälleen vapauden luoda jotain täysin uutta ja samalla käsitellä omia tunteitaan. Jos on esimerkiksi kuormittavia tunteita ollut pinnassa, ne yleensä helpottavat maalausprosessin aikana ja taulu elää koko ajan mukana. Huomaat maalaustuokion jälkeen, miten läsnä olet itsellesi. Tämä on nimittäin myös sellainen hetki, joka tuo sinut lähemmäksi omaa voimaasi. Mikäli tarvetta, voit rikkoa omia rajojasi ja sillä voi olla aika merkittäviäkin vaikutuksia vaikkapa jollekin elämän muulle osa-alueelle. Aikaisempaa kokemusta maalaamisesta ei tarvitse olla, voit osallistua juuri sellaisena kuin olet. Valittavana on joko yksi isompi tai kaksi pienempää maalauspohjaa. Tämä tieto tarvitaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maalaustuokioon kannattaa pukeutua rentoihin vaatteisiin, joissa sinun on mukava olla, ja joihin saa vaikka muutama maalitahrakin tulla. Maalaamme akryyliväreillä, jotka ovat vesiohenteisia eivätkä juuri tuoksu miltään. Maalaaminen tapahtuu pääasiassa lattialla, mutta myös jokunen teline löytyy ja tarvittaessa pöytiä voi käyttää myös korokkeena.

Ohjaaja: Anniina Anttila, Intuitiviinen taiteilija LuovaSielu:
”Muutama vuosi sitten intuitioni ohjasi minut hankkimaan ison taulupohjan ja akryylivärejä. Sitä ennen olin jättänyt päivätyöni ja lähtenyt pohtimaan, mikä olisi minulle merkityksellinen elämäntehtävä. Tämä pohdinta oli välillä hyvinkin tuskaista. Kun tuota ensimmäistä taulua intuitiivisesti maalasin, tiesin heti, että nyt olen sellaisen asian äärellä, joka tuntuu sielussani täysin oikealta. Siitä lähtien tauluja on syntynyt runsaasti. Perustin vajaa pari vuotta sitten LuovaSielu nimisen yrityksen. Sen myötä elämäni on muuttunut todella paljon ja luomisesta on tullut minulle sydämen asia ja se on alkanut ilmentymään monin eri tavoin. Omien taulujen maalaamisen lisäksi olen järjestänyt useita intuitiivisia maalaustuokiota pienille ryhmille ja huomannut, miten hienolla tavalla tällainen luomisen muoto vapauttaa ihmisiä. Jotkut ovat innostuneet niin, että kotiin on hankittu värit ja välineet. Yhtenä tärkeänä osa-alueena minulle ovat olleet energiahoidot ja myös maalaustuokioissa panostan hyvän energian luomiseen, jotta jokaisella osallistujalla on hyvä olla näissä hetkissä. Se hyvä energia on täynnä rakkautta, kiitollisuutta, valoa, hyväksyntää ja rohkeutta.”

Aatoksen brunssi rakentuu hyvinvointia tukevista sesongin raaka-aineista, herkuttelua unohtamatta. Terveellinen ON Aatoksessa myös taivaallisen hyvää ❤
Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aine rajoitteet, jotta osaamme ottaa ne huomioon ja saat tästä kokonaisvaltaisen ja runsaan hemmottelupäivän itsellesi.

Hinta taidebunssille on 149 €, sisältäen brunssin ja kaiken mitä tarvitset maalaustuokioon.
Lisätietoja ja varaukset: aatos@aatoscafe.fi / p. 0408373123. Kerrothan varauksen yhteydessä mahdolliset erikoisruokavaliot sekä haluatko maalaustuokioon yhden ison vai kaksi pienempää maalauspohjaa.