AATOS & SMAKU 2021

23.8-4.9.2021

Kuva: Ilona Savola Photography

Aatos on ensimmäistä kertaa mukana Porvoossa nyt kuudetta kertaa järjestettävässä huikeassa Smaku-tapahtumassa!

”Ruokatapahtuma Smaku kokoaa vuosittain paikalliset ravintolat ja kahvilat saman katon alle, mutta tänä vuonna päätapahtumia ei turvallisuussyistä järjestetä, vaan keskitytään herkutteluun ravintoloissa koko tapahtuman ajan! Smakun aikana käydään myös leikkimielinen kilpailu parhaasta annoksesta ja valitaan vuosittain Porvoon Makuaarre. Kaikkien suosikkiannostaan äänestäneiden kesken arvotaan palkinnoksi lahjakortteja osallistujaravintoloihin.

Smakun aikana on mahdollisuus kierrellä maistelemassa ravintoloiden ja kahviloiden herkullisia Smakuannoksia edulliseen hintaan. Jokainen ravintola toteuttaa Smakua varten maisteluversion vähintään yhdestä alku-, pää- tai jälkiruoka-annoksesta. Annokset tarjolla ravintoloissa 23.8.-4.9.2021.”

Smaku-sivustolle tästä

AATOKSEN ANNOS:

Brunssinen

Brunssinen on pieni pala Aatosta, pieni pala nautintoa, pieni pala hyvinvointia. Annoksessa huomioimme sesongin puhtaat ja laadukkaat raaka-aineet, jotka tekevät hyvää sinulle. Muffinissa yhdistyvät paahteinen paprika, kesäporkkanat, suolainen feta ja tuoreet yrtit. Samettisen pehmeässä tuorepuurossa maistuvat kotimaiset kesän marjat ja sitruuna-laku. Inkivääri-mustikkasmoothie viimeistelee Smakunautinnon ja mietit, että tekipä tämä hyvää minulle. Niin, hyvää Sinulle!

7 € (sis. alv 14 %)

Gluteeniton (G), Laktoositon (L), Kasvisruoka (K)