Mikä Aatos?

Heippa,

me ollaan Laura ja Päivi, aatokset Aatoksen takana. Mielestämme hyvinvointi kumpuaa sisältäpäin, ajattelemme ja toimimme sen mukaisesti. Niin pienet kuin suuretkin teot syntyvät ajatuksesta. Niin myös Aatos Café. Se on kaiken alku ja siitä voi kasvaa jotakin todella merkityksellistä, siis ajatuksesta. Siitä se meilläkin lähti ja se on hyvin vahvasti kaiken tekemisemme takana.

  • ajattelemme luontoa
  • ajattelemme kaiken elävän kunnioitusta
  • ajattelemme terveitä elämäntapoja, liikuntaa, taidetta, musiikkia ja kulttuuria
  • ajattelemme kokonaisvaltaista hyvinvointia ja siitä huolehtimista, ekologisuutta ja eettisiä valintoja
  • ajattelemme hetkiä ystävien ja perheen kanssa
  • ajattelemme lapsiamme Aadaa ja Alvaria, kahta tärkeää A:ta elämässämme
  • ajattelemme sinua

Jylhän WSOY- talon kiviseinien sisältä löytyy lämminhenkinen kahvila porvoolaisille sekä helposti lähestyttävä ja houkutteleva paikka kaikille, jotka arvostavat puhdasta ruokaa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Meille ovat tervetulleita niin lapsiperheet, yritysasiakkaat kuin irtiottoa arjesta kaipaavat nautiskelijat. Kahvila tarjoaa käsityönä tehtävää aamiaista ja lounasta, herkullisia itsetehtyjä mehuja ja smoothieita, erikoiskahveja ja laadukkaan teevalikoiman, luomuviinejä ja pienpanimo-tuotteita, kahvilaherkkuja unohtamatta.

Vanhan elokuvateatterin tilat koostuvat aulassa sijaitsevasta kahvilasta sekä kolmesta auditoriotyyppisestä salista, joissa tuotetaan erilaisia hyvinvointiin ja kulttuuriin liittyviä ohjelmapalveluita kuten teatteria, konsertteja, kevyitä liikuntatunteja ja luentoja. Nämä inspiroivat tilat ovat myös vuokrattavissa tapahtuma, kokous- tai juhlakäyttöön.

Tätä kaikkea tarjoaa Aatos Café ja Vanha 123, ainutlaatuisella tunnelmalla sekä aidolla ja välittävällä palvelulla höystettynä. Tule ja nauti, me hoidamme loput.

laurapaivi.png