Aatos Festivaalit

18.-24.10.2021

Aatos Café täyttää kolme vuotta ja kuulkaa sitä juhlitaankin kokonainen viikko 🤩

Viikon mittainen teema on luonnollisesti kokonaisvaltainen hyvinvointi, mutta erityisesti sukellamme mielemme syövereihin ja lähdemme tukemaan omaa sisäistä kasvuamme. Joka päivälle on luvassa mieletön mahdollisuus päästä tutkimaan omaa mieltä ja kehoa, mahdollisuus päästä oivaltamaan ja heittäytymään, turvallisesti yhdessä huikeiden voimanaisten ja -miesten kanssa ✨

Tervetuloa mukaan Aatoksen hyvinvointifestareille 💚

MAANANTAINA 18.10.
Klo 17-18:30
Karita Aaltonen – Uskalla loistaa ✨
30€
Hinta sisältää päivän smoothien

TIISTAINA 19.10.
Klo 17-18:30
Tara Lange – Itsetuntemusta ja suuntaa arkkityyppien avulla ✨
30€
Hinta sisältää päivän tuorepuristetun mehun

KESKIVIIKKONA 20.10.
Klo 17-18:30
Teemu Syrjälä – Luonnollisin versio sinusta ✨
30€
Hinta sisältää päivän smoothien

TORSTAINA 21.10.
Klo 17-18:30
Sohvi Nyman – Olet ihana ✨
30€
Hinta sisältää päivän tuorepuristetun mehun

PERJANTAINA 22.10. LOPPUUNMYYTY!
Klo 16:30-19
Kimmo Takanen – Sisäisen lapsen vapautusseremonia ✨
30€
Hinta sisältää lämpimän kookosraakakaakaon

LAUANTAINA 23.10. LOPPUUNMYYTY!
Klo 10-12
Laura Karlsson – Joogabrunssi, kehollisen tietoisuuden joogaa ✨
30€
Sisältäen sekä joogan, että neljän setin brunssimme. Kerrothan mahdolliset ruokarajoitukset ilmoittautumisen yhteydessä

LAUANTAINA 23.10.
Klo 16-18
Kylli Kukk – Chakra Groove
30€
Hinta sisältää lasillisen kuohuvaa TAI tuorepuristetun appelsiinimehun, ilmoitathan valintasi varauksen yhteydessä

SUNNUNTAINA 24.10.
Klo 10
Laura Karlsson – Satujooga, luova liike Taikamaassa 5-9-vuotiaille ✨
10€

SUNNUNTAINA 24.10. LOPPUUNMYYTY!
Klo 12
Johanna Rajamäki – Äänimaljarentoutus ✨
20€
Hinta sisältää päivän smoothien

Liput festareille ovat myynnissä N-Y-T nyt!
Näitä on jo kyselty, joten kannattaa olla nopea.
Sitovat ilmoittautumiset aatos@aatoscafe.fi
(mihin ostat lippusi, nimesi, puhelinnumerosi sekä mahdolliset ruokarajoitteet)

Maksu tulee suorittaa saman päivän aikana, jolloin ilmoittautumisesi vahvistuu:
Cafe Aatos Oy
FI31 5358 0620 4033 42
Odotathan kuitenkin ensin vastausta sähköpostiisi ennen maksun suorittamista, sillä paikkoja tapahtumiin on rajoitetusti.

Mutta kuinka sitten valita, mihin näistä upeista tapahtumista osallistuu…
Voih, mahdoton tehtävä, ota kaikki ilo irti ja heittäydy mukaan tälle viikon mittaiselle unohtumattomalle matkalle kanssamme ❤️
7 päivää 200€
5 päivää (ma-pe) 135€

Pidätämme oikeudet muutoksiin, jos tilanne niin vaatii.

Iloa, valoa ja lempeitä Aatoksia 💚

Ja tässä vielä tarkempi kuvaus jokaisesta päivästä:

Karita AaltonenUskalla loistaa

Uskalla loistaa luennolla kuulet uskomattoman tositarinan paranemisesta ja oman elämäntehtävän löytämisestä. Illan tärkeimpänä antina on kuitenkin viedä juuri sinut SINUN omalle matkallesi omien arvojesi ja sen oman elämäntehtäväsi äärelle. Mikä on siis se Sun juttu joka huutaa sua niin kovaa että et vain yksinkertaisesti voi enää olla tekemättä sille mitään. Tai mikä on se pieni siemen sun sisällä joka haluaa tulla nähdyksi.

Nyt on SINUN vuorosi loistaa!

Karita Aaltonen on hyvinvointivalmentaja ja joogaopettaja, joka todella elää omaa ”dharmaansa”  -elämäntehtäväänsä- vetäen joogaretriittejä ympäri maailman. Karita on parantunut parantumattomasta aivosyövästä vastoin kaikkia ennusteita. Syöpädiagnoosi joka antoi Karitalle muutamasta kuukaudesta enintään vuoden elinaikaa, johtikin tasapainoiseen ja täyteen elämään, unelmien toteutumiseen ja elämäntehtävän löytymiseen. Karita on kirjoittanut kirjat Uskalla parantua ja Valoa lautaselle, sekä nyt marraskuussa 2021 ilmestyvän Valon vuosi kirjan.


Tara LangeItsetuntemusta ja suuntaa arkkityyppien avulla

Oletko Viaton haaveilija vai suorapuheinen Soturi? Viekö Etsijä sinua seikkailusta toiseen vai onko lempipaikkasi Rakastajan tavoin puolisosi kainalossa? Pitävätkö muut sinua Narrina vai oletko vakaa ja viisas Tietäjä? Mitkä arkkityypit ovat tuttuja ja mitkä todella outoja?

Hulvattoman hauska ja oivalluttava luento, jossa Tara tuo arkkityypit nykyaikaan ja herättelee yleisöä tunnistamaan ja hyväksymään itsensä ja läheisensä. Arkkityyppien avulla löydät myös suuntaa elämällesi – kuka kahdestatoista tyypistä kutsuu juuri sinua ja miksi?

Tara Lange on kirjailija (Vihermehu, Äitipeli, Tikapuut rakkauteen, Ilman sinua ei olisi minua, Riku ja Ruut-kirjasarja ja Perintö) ja luennoitsija, jonka luennot muistuttavat stand-up-showta. ”Jos ei voi nauraa itselleen, niin kenelle sitten?” on Taran motto.


Teemu SyrjäläLuonnollisin versio sinusta

Aktiivinen luento kaikille, jotka haluavat vahvistaa omaa luonnollista terveyttään. Käymme tärkeimpiä teemoja läpi, joilla voit valjastaa omaa elinvoimaisuuttasi käyttöön. Voit osallistua luentoon myös kysymällä, kommentoimalla ja olemalla mukana.

Teemu Syrjälä on pohjoisen kasvatti, jolle luonto, luonnonmukaisuus sekä rakkaus tekemiseen ja ilmentämiseen on elämäntyö. Teemu on ”Elinvoimaisen miehen kirjan” kirjoittaja ja ”seksuaalisen nautinnon kortit” tekijä. Hän pitää suosittuja ”miesten viikonloppuja. 

Teemun opiskelun ja tutkimuksen pääpainona on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. 

Teemu pyrkii opettamaan asioita helposti ymmärrettävässä muodossa.


Sohvi NymanOlet ihana

Haluatko saada lisää rohkeutta olla oma itsesi? Tässä työpajassa kohotetaan itsetunto pilviin! Voimaannut, saat lisää itsevarmuutta, rohkeutta sekä uskallusta olla oma itsesi. Opit olemaan itsellesi armollisempi ja oivallat, että terve itserakkaus on hyvästä! Ihanuus on asenne, jonka jokainen voi omaksua. Työpajassa päästät turvallisesti irti menneestä sekä asioista, mitkä eivät enää palvele sinua.

”Ainoa, mikä sinua voi estää tuntemasta itseäsi ihanaksi tai elämästä unelmien elämää olet sinä itse.”

Ihanuusvalmentaja, kirjailija ja stylisti, Sohvi Nyman on tuttu televisiosta ja lehdistä. Hän on oman alansa vaikuttaja ja tehnyt mittavan uran stylistinä. Sohvi on auttanut tuhansia ihmisiä 15 vuoden aikana löytämään oman ihanuuden ja hehkun.

Kirjat: Olet ihana! tyylikirja (ReadMe) 2016 loppuunmyyty. Uusi painos tulossa 2022

Olet ihana uskalla rakastaa itseäsi (Basam Books) 2020


Kimmo TakanenSisäisen lapsen vapautusseremonia

Tunnelukot estävät meitä elämästä täysillä. Niiden ei kuitenkaan tarvitse antaa pilata elämää, sillä niitä voi työstää monin eri tavoin!

Yksi keino tunnelukkojen avaamiseen on Sisäisen lapsen vapauttamis-seremonia.

Kyseessä on noin 2,5 tuntia kestävä taianomaisen meditatiivinen mielikuvamatka lapsuuteen ja tunnelukkojen juurien äärille.

Matkalla tehdään voimakasta puhdistavaa ja avaavaa työskentelyä. Lempeä ja rauhallinen musiikki soi koko matkan ajan taustalla, ja Kimmo ohjaa sinut pehmeästi syvälle alitajuntasi syövereihin palauttamaan kaikki tietoisuudestasi kadonneet lapsiosasi jälleen olennaiseksi osaksi nykypäivän kokonaisvaltaista aikuista itseäsi.

Kimmo Takanen on tietokirjailija ja kouluttaja, joka on erikoistunut skemaaterapiaan ja mindfulnessiin sekä kognitiiviseen terapiaan. Hän on kirjoittanut muun muassa suuren suosion saavuttaneen teoksen Tunne lukkosi – vapaudu tunteiden vallasta.

Tähän voimaannuttavaan seremoniaan mahtuu mukaan vain 15 osallistujaa, joten kannattaa toimia nopeasti, jos mielit matkalle mukaan. Tarjoamme sinulle seremonian lisäksi lämpimän kookos-raakakaakaon, mutta otathan oman vesipullon ja joogamaton mukaan.


Laura Karlsson – Kehollisen tietoisuuden joogaa

Lempeää, oivaltavaa ja voimaannuttavaa joogaa sekä Aatoksen hyvinvointia tukeva herkullinen brunssi, niistä on ihana lauantaipäivä tehty.

Aloitamme noin tunnin mittaisella joogalla, joka sopii niin aloitteleville, kuin jo pidempään itseään kehittäneille joogeille.

Tunnin teemana on tietoinen kehoon solahtaminen ja maayhteys. Tutkimme lantionpohjan pulssia, maalle antautumista ja sen voiman vastaanottamista, haemme jälleen yhteyden omiin juuriimme. Vapauttamme erityisesti alaselkää ja lantiota, annamme pranan virrata vapaasti.

Tunnin aikana tutkimme jokaisen omia aisteja, tarkoituksena ei ole antaa yhtä totuutta tai samaa kokemusta kaikille, vaan yhteinen hetki jokaisen omassa senhetkisessä voimassaan.

Jos jooga on ikinä ollut sinulle suorittamista, niin tällä tunnilla se ei sitä ole. Nyt sinulla on mahdollisuus löytää liikkeen vapaus ja asanan voima ja rentous samanaikaisesti.

Asanaharjoitusten lisäksi käytämme myös hieman luovaa liikettä sekä pikkiriikkisen omaa ääntämme.

Laura on hyvinvointialan monipuolinen osaaja, joka inspiroi ihmisiä kohti aitoa ja parasta minäänsä.

Sen lisäksi, että hänellä on oma hyvinvointi-, kulttuuri-, tapahtumakahvila, Laura on myös mm. ryhmäliikunnanohjaaja sekä satujoogaohjaaja. Parhaillaan hän opiskelee itseään myös Yoga Alliancen RYT500 joogaohjaajaksi Yoga Sourcen Marjo Wuorisalon ja Michael Cramin opetuksessa.

Tervetuloa joogaamaan Lauran kanssa, otathan mukaasi oman joogamaton sekä viltin.


Kylli Kukk – Chakra Groove

Tanssi läpi elementtien, maasta taivaisiin. Musiikki kutsuu sinut nautiskelemaan eri chakrojen taajuuksilla. Kyllin rohkaisevassa ohjauksessa uskallat heittäytyä kokemaan elämänmakuisen skaalan omaa itseäsi ja luonnollista ilmaisuasi.

Kylli Kukk on fysioterapeutti, joogaopettaja ja Joogakoulu Shantin omistaja. Kylli on tehnyt jo yli 25 vuotta uraauurtavaa työtä joogan parissa sekä toiminut inspiraation lähteenä monille. Kylli on voimaannuttaja, joka houkuttelee meidät ilon kautta vapauteen ja kannustaa meitä uskaltamaan olla rohkeasti oma kukoistava itsemme.


Johanna Rajamäki – Äänimatka

Tervetuloa rentoutumaan ja pystähtymään kristallimaljojen harmonisten äänten saattelemana. Äänimaljarentoutus on tarkoitettu kaikille ja aiempaa kokemusta ei tarvita. 

Tämä kehoa ja mieltä rauhoittava & rentouttava äänimatka tarjoaa mahdollisuuden palautumiseen.  Saat ottaa vastaan ja pysähtyä. Äänimaljojen värähtely resonoi kehossamme solutasolla saakka ja se on syvärentouttavaa sekä puhdistavaa niin fyysisesti kuin energeettisestikin. Äänirentoutus tukee hyvää unta, ruoansulatusta ja vapauttaa jännityksiä kehosta sekä mielestä. 

Ota mukaasi joogamatto, viltti ja lämpimät & joustavat vaatteet. Niskan alle on myös hyvä olla pieni tyyny tai pyyhe jonka voit kääriä tueksi.

Äänimatkan voi ottaa vastaan myös istualtaan – silloin mukana on hyvä olla tyynyt ja tai viltti sekä joustavat & lämpimät vaatteet.

Johanna Rajamäki on etelä-pohjalainen maailmankansalainen joka on Lontoon vuosien jälkeen rantautunut Porvooseen. Yoga Alliance 200h joogaopettaja (pääopettajana Claire Gates-Sjöblom). Muita opettajia Joe Bates & Sarah Powers. Äänimaljojen parissa Johanna on kouluttautunut Awahoshi Kavanin opetuksessa Balilla ja Suomessa Crystal Sound Instituutissa. http://crystalsoundinstitute.com. Johanna on kouluttautunut myös elävänravinnon parissa Ann Wigmore Natural Health Instituutissa Puerto Ricossa. Johanna ohjaa yinjoogaa, äänimaljarentoutuksia sekä meditaatiota. Matkatyön myötä Johanna on opiskellut mm. New Yorkissa, Montrealissa, Hong Kongissa ja Tokiossa. 


Laura Karlsson – Taikamaa

Uskotko taikaan ja yliluonnolliseen, lähdetkö kanssani leikkiin. Kuuletko keijujen kuiskutuksen, entä tunnetko haltioiden kutsun.

Lähde seurakseni Taikamaahan, anna mielikuvitukselle siivet.

Liikkeen, äänen ja leikin turvin vapautamme kehon ja mielen omaan luonnolliseen, kauniiseen ja rakkaudelliseen muotoonsa, annamme jokaisen sielun loistaa.

Tunnin mittainen satujooga retki Taikamaahan on tarkoitettu 5-9-vuotiaille lapsille. Tule sellaisena kuin olet, olet ihana, olet täydellinen.

Laura on leikkimielinen ja innostuva seikkailija, satujoogaohjaaja, kahvilayrittäjä sekä lastenhoitaja. Ja myös kahden ihanan lapsen äiti.